michaelius
New member
Tia Aster jest drozszy , ale tylko po doliczeniu pakietu z Body Balance i Hustlerem , ktorego w UPC nie ma.
szewol napisał:Informacja z infolinii: "Jutro wchodzą nowe promocje, ale jest to przedłużenie do końca sierpnia wszystkich dotychczasowych".
Jesli to prawda - gratlujemy UPC kreatywności
and-j1 napisał:Mam prośbę, napiszcie jaka jest jakosć odbioru sygnału cyfrowego telewizji kablowej przez obiornik HD i full HD. Będę wdzieczny za informacje.
Saddam_82 napisał:Napisałem przed momentem do nich maila z zapytaniem, ciekawe czy i kiedy odpiszą???
pozdrawiam,.
pjurek02 napisał:ciekawe - na stonie upc leci zajawka cyfrowej telewizji - miedzy róznymi kanałami widać logo Nickelodeon tv.
wek napisał:jutro przychodza mi montowc cyfrowa upc, wiec, jezeli tylko zaloza i bedzie dzialac, to dam znac
emza4 napisał:Czyżby UPC oddawało pole konkurencji i nie podejmowało wyzwania, handlowiec masz jakieś nowe-dobre informacje???Oj tak i to od dawna, tzn.od czasu wprowadzenia telewizji cyfrowej. Coraz gorsze promocje i zenujaca obsluga klienta. Niestety. A do tej pory mialem o UPC dobre zdanie.
witamSugar_beet napisał:Panowie. Podepne sie pod watek otoz mam zamiar zainstalowac sobie UPC w swoim mieszkaniu. Jednak dla mnie najlepsza jest oferta z internetem a tam nie ma dekodera HD :/ z tego co widze czarnego tylko ten srebrny.
To da mi to cos ze te kanaly niekotre beda HD? czy po prostu beda wygladac tak jak pozostale cyfrowe?
krugerandek napisał:(dodatkowo dostalem kanaly premium na 1 miesiac gratis),
Wybaczcie, że nie bylo mnie przez tydzień ale zostałem zbannowany. Za prawdę powiadam Wam. Wszedł wczoraj Nick dla dzieciaków w Maxie i nowe programy HD też będą, ale spokojnie. Tu chodzi o rachunek ekonomiczny. Skoro w wakacje nie ma ludzi w domach to po co płacić nadawcom. We wrześniu dojdzie hurtem kilka programów (w tym jeden będzie dużą niespodzianką).emza4 napisał:TVP HD ma być w Aster i Multimedia-ani słowa o UPC. Eurosport HD też wszędzie oprócz UPC. Czyżby UPC oddawało pole konkurencji i nie podejmowało wyzwania, handlowiec masz jakieś nowe-dobre informacje???
Przecież na dobrą sprawę z kanałów HD to jest tylko NG, PS i HCh (TVNu nie licze a reszta to kanały premium), to zdecydowanie najmniej na rynku!!