Mamy nowy firmware 1051-4110-0000-0302
Co on zmienia?
Drugie pytanko mam: jak go wgrać, bo krótko go posiadam i nie robiłem tego nigdy z amplitunerem?
Mamy nowy firmware 1051-4110-0000-0302
Winne sa gumki w pilocie.Zestaw naprawczy mozna kupic za 10zł.Ja mam to samo.ja mam problem z pilotami.
RC-737M przestał mi działać po 2 latach ( chodzą nie które przyciski) więc kupiłem RC-764M i po 2 latach ponownie działa tylko kilka przycisków.
dodam że korzystam tylko z pilota logitecha więc oryginalnych pilotów nie używam ale pilot onkyo jest mi potrzebny żeby zaprogramować logitecha jakby co. czy ktoś wie dlaczego piloty onkyo siadają jak ich nie używam ??
A dla mojego brzydale nie dali.
Chociaż to tylko Spotiffy ,a ja nie używam także mam to w pompie.
Nawet jeśli już nie ma gwarancji a wada dotyczy wpadki opisanej szeroko przez producenta a pomijanej milczeniem przez EIC to łapie się na akcję serwisową i rozszerzoną gwarancję. Nie daj się naciągnąć i zażądaj odbioru na koszt EIC. Naprawa jak i wysyłki od i do Ciebie są objęte akcją naprawczą producenta.
Oczywiście ampli musi pochodzić z polskiej dystrybucji EIC.
Kolego, jakikolwiek koszt by to nie był, jest to niezgodne z zapisami akcji serwisowej prowadzonej przez Producenta. Może warto by poinformować firmę Onkyo, że EIC nie stosuje się do wytycznych?Podczas rozmowy poinformował mnie że naprawa jest bezpłatna ale jednorazowo
Wiem że koszt wysyłki w obie strony powinien być pokryty przez serwis, ale jak pomyślę o wysyłaniu maili do onkyo itd. i czekania tygodniami żeby wywalczyć to żeby przysłali kuriera po sprzęt na ich koszt, to wolę ten czas przeznaczyć na bardziej produktywne zajęcia. Według mnie lepiej zapłacić to 30 zł i po tygodniu cieszyć się sprzętem pozdroKolego, jakikolwiek koszt by to nie był, jest to niezgodne z zapisami akcji serwisowej prowadzonej przez Producenta. Może warto by poinformować firmę Onkyo, że EIC nie stosuje się do wytycznych?
Dodatkowo, producent nie wspomina o jakże ważnym warunku o którym wspomniałeś, naprawy jednorazowej...
Gwarancja na wadę produkcyjną jest wydłużona do końca 2018 roku więc nie dawajcie się robić w konia i egzekwujcie swoje prawa zgodnie z wytycznymi producenta.