Czy ktoś może skrócić o co chodzi w tym Filmiku? Mało mam ochoty na jakże krótki wykład 1h:50min?
tego to i domyśliłem się bez oglądania - wynikało to z kontekstu... nawet tego wątkuchodzi o to, że technologia Atmos jest be, a Auro cacy.
Nie chodzi o język czy napisy, bo z angileskim pracuję, ale o czas, którego w ciagu dnia nie mam za wiele. Podzieliłem sobie film na raty i puściłem audio w czasie normalnych prac codziennych czasem zerkając w ekran i juz jestem w połowie więc obejrzę juz całość, bez wycinków.Być może, pojawią się kolejne „wycinki” z całości z napisami. Tłumaczenie jakie jest, takie jest, ale sens idzie zrozumieć.
Wiesz, Auro na rynku konsumenckim jest już od ok. 8 lat. Wszyscy mieli czas.
Jest 8 lat,. owszem ale brak mu rozłosu, brak reklamy, to i zainteresowanie małe i ze strony producentów i kupujących.Wiesz, Auro na rynku konsumenckim jest już od ok. 8 lat. Wszyscy mieli czas.
Absolutnie nie "od dupy strony".Wszyscy mieli czas....
Auro bez filmow z Auro praktycznie nie istnieje. A skoro najwieksze wytwornie nie sa zainteresowane tym kodekiem, to teraz probuja od "dupy strony".
Reklamuja, robia reportarze i namawiaja konsumentow aby rozglosem wywarli wplyw na producentach filmow.
Wez teraz wbij sie w rynek jak Atmos jest praktycznie wszedzie. Nawet w swoim 3 letnim telefonie z jednym glosnikiem mam Atmosa.
Wiedze ze nawet DTS:X ma problem z utrzymaniem sie na rynku.