Jak wrzucą aparat pod ekran w S11, to będzie można pomyśleć. W przeciwnym wypadku nie widzę sensu, nie za takie pieniądze.
Tak czytam z tym aparatem... i musisz być co najmniej dobrym fotografem
A żona co? W złym kierunku to idzie...
To 5110
Jak wrzucą aparat pod ekran w S11, to będzie można pomyśleć. W przeciwnym wypadku nie widzę sensu, nie za takie pieniądze.
A żona co? W złym kierunku to idzie...
Już nie bądź taki skromny,pstrykasz najlepsze fotki w okolicyCo masz na myśli?
Pewnie i tak nie wyjdzie w Polsce, ani nawet EU. A jak wyjdzie to okrojona wersja jak ich guano TV względem tych z USAJeszcze składaki dobrze się nie zadomowiły, a wyscigu ciąg dalszy:
https://www.centrumxp.pl/Publikacja/Smartfon-harmonijka-od-TCL-sklada-sie-podwojnie
T
Ponoć Hławej nie ograniczył tej funkcji, więc?
Na zrootowanym telefonie działa Google Pay i aplikacje bankowe? Jeżeli nie to wolę już brak rozmów.Ty pisałeś, ja pisałem, każdy pisał. Miałem tego świadomość, ale gdzieś doczytałem, że jednak działa, ale bez wyświetlanych kontaktów, co akurat nie jest wielkim problemem. Zainstalowałem kilka innych, rzekomo działających na 9, po odpowiedniej konfiguracji, szczególnie, że z pliku APK.
Słychać tylko mnie.
Zrobiłbym tego Roota, są proste tutoriale, ale co dalej?
Raz, że się obawiam, że tel nie wstanie, lub wykasuje mi zawartość, a nie chce mi się robić backupu, dwa, co dokładnie trzeba zrobić potem?
ACR zaczyna działać z automatu, jest inny soft?
Ponoć Hławej nie ograniczył tej funkcji, więc?