Ryż, ryżowi nie równy. Ważne też aby wybierać dobre gatunki. Sam lubię mieszać ryż dziki (to nawet nie jest ryż, ale tak się potocznie mówi) + np. basmanti. Taki ryżowar raczej zbędny się wydaje. Jaką to ma przewagę vs garnek?
Chyba w gaciach ; )
Dalej się z nimi męczysz? Auchonowska marka...W przeciwieństwie do SZMELCU jak marketowe Qilive, z jeszcze gorszym oszukańczym i zakłamanym serwisem. Piszę to z pełną świadomością i chętnie spotkałbym się w sądzie z nimi. Banda oszustów i perfidnych kłamców.
Dowody jakie mam pogrążyłyby serwis Qilive, zresztą sprawę i tak ruszę.
Czyżbyś znał moją tesciową i się u niej stołował?Zero ziemniaków, smażonego, "schabowych", czyli generalnie ciężkiej Polskiej, czy europejskiej kuchni. Ryż, warzywa, mięsko, przyprawy. Tak całe życie ; )
Jesteśmy tym co jemy. Taka prawda.
Co nam z tych sprzętów, kasy, aut i innego badziewia, jak dzisiejsze 40-latki padają jak muchy, cholesterol, zawały, wylewy i inne raki. Siedzą przed tv, żrą fastfoody, "babcine" obiady na głębokim tłuszczu - bo przecież dobre (sam lubię), ciasteczka, słodycze, a potem wąchamy korzenie od spodu.
Jeszcze to tłumaczenie, że przecież wszystko szkodzi i człowiek nic by nie jadł... żenada. Także ryżowar musi być, nie ma bata
A Ty takich nie brałeś ?Kupiłeś fona za 3k? ; )
jakość świetna, ale czekam na s11.
Taa i będzie Ci lepiej masował... brzuch