Piramida nie bądź cienias i włącz Visage :D Jak ja się boję ;)
Piramida Well-known member Bez reklam Grudzień 25, 2021 #1821 Seizo napisał: Piramida nie bądź cienias i włącz Visage Kliknij aby rozwinąć... Jak ja się boję
K kaminskakl Active member Bez reklam Grudzień 26, 2021 #1822 Wziąłem tego Guardians Galaxy. Mam nadzieję, że nie będę musiał Armanigować tej gry
Piramida Well-known member Bez reklam Grudzień 27, 2021 #1823 Nie wiem,czy wiesz,ale Armanig ostatnio ostro wbija trofea https://psnprofiles.com/ViensDanser
armanig Klub HDTV.com.pl VIP Grudzień 27, 2021 #1824 Co w ogóle dają te trofea, platynki itp.? Nigdy tego nie zrozumiem ; )
lolo2 Well-known member Bez reklam Grudzień 27, 2021 #1827 armanig napisał: Co w ogóle dają te trofea, platynki itp.? Nigdy tego nie zrozumiem ; ) Kliknij aby rozwinąć... Tyle samo co gwiazda na masce xD
armanig napisał: Co w ogóle dają te trofea, platynki itp.? Nigdy tego nie zrozumiem ; ) Kliknij aby rozwinąć... Tyle samo co gwiazda na masce xD
Piramida Well-known member Bez reklam Grudzień 27, 2021 #1828 Lolo,układałeś takie Lego ? [youtube]_eVGB5ntC9Q[/youtube]
K kaminskakl Active member Bez reklam Styczeń 2, 2022 #1829 Grałem dzisiaj godzinę w Strażników Galaktyki. Początek bardzo fajny. Wkręciłem się.
lolo2 Well-known member Bez reklam Styczeń 2, 2022 #1830 ja pykam teraz w Pokemony i Ring Fit.... Grywalność zdecydowanie lepsza od xboxow... A najlepsze sa pady. Odpinasz, każdy bierzesz w łapę i sobie grasz. Rece sobie leżą wygodnie. Trochę minie zanim ogram wszystkie pokemony i zelde xD Ostatnia edycja: Styczeń 2, 2022
ja pykam teraz w Pokemony i Ring Fit.... Grywalność zdecydowanie lepsza od xboxow... A najlepsze sa pady. Odpinasz, każdy bierzesz w łapę i sobie grasz. Rece sobie leżą wygodnie. Trochę minie zanim ogram wszystkie pokemony i zelde xD
Piramida Well-known member Bez reklam Styczeń 2, 2022 #1831 kaminskakl napisał: Grałem dzisiaj godzinę w Strażników Galaktyki. Początek bardzo fajny. Wkręciłem się. Kliknij aby rozwinąć... No to gicior. Ja zacząłem zbierać na DL2
kaminskakl napisał: Grałem dzisiaj godzinę w Strażników Galaktyki. Początek bardzo fajny. Wkręciłem się. Kliknij aby rozwinąć... No to gicior. Ja zacząłem zbierać na DL2
K kaminskakl Active member Bez reklam Styczeń 4, 2022 #1834 Rozdział pierwszy za mną. Jest jeszcze lepiej. Poznałem już mechanikę gry, zmiany Strażników itd. Fajnie to rozwiązali.
Rozdział pierwszy za mną. Jest jeszcze lepiej. Poznałem już mechanikę gry, zmiany Strażników itd. Fajnie to rozwiązali.
Piramida Well-known member Bez reklam Styczeń 5, 2022 #1835 No i growe usługi się rozkręcają... Ubisoft+ ma trafić na Xboxa.
K kaminskakl Active member Bez reklam Styczeń 5, 2022 #1836 Ciekawe czy ogarną jakieś myki z Brazylii czy Argentyny Wtedy wezmę za grosze.
Piramida Well-known member Bez reklam Styczeń 5, 2022 #1837 Czasami dają promocje,tylko np. taką Valhallę,przechodzi się pół roku
K kaminskakl Active member Bez reklam Styczeń 5, 2022 #1838 Raczej pół godziny, potem wrzucasz do kosza
K kaminskakl Active member Bez reklam Styczeń 6, 2022 #1840 Lekko. Próbowałem się przemóc 3x do Assassinów. No nie dałem rady. Już więcej nie będę próbował.