Chyba gwarancja zostaje. Sam mam dwa pady. Używane bardzo mało, ale jakby jakiś padł to wyciągam drugi i gram.
Ogranie spokojnie. Miejscami kamera jest wkurzająca. Ja z 7 latką wbiliśmy platynęIt Takes two...
Loooo matko jaka mega super gra. Wymiata.
Trochę trudna dla moich dzieciaków, dużo płaczu i krzyku to kosztuje ale 6 latka powoli daje rade.
Nie rozumiem wczym problem jak ma gwarancji wymieniasz w xbox zero problemów
podobnie jak z bose , jak nie masz gwarancji kupujesz nowe ładniejsze i ciekawsze tak jak ja ile radości
Zapowiada się niezły rok. Myślę, że nawet lepszy od 2021 w którym poza Spidermanem i The Last of Us 2 i Far Cry 6 nie było w co grać.
Edit:
Zapomniałem o dodatku do Ghost of Tsushima i odgrzewanym kotlecie CoD. Ciężko to jednak zaliczyć do pełnoprawnych produkcji
Armanig,spokojnie,jeszcze wrócę do MFS
Coś tam jeszcze było (nie wszystkie są z 2021 r. tak samo jak Spiderman i TLOU 2 ) :
Do sprawdzenia mam jeszcze Returnal,Ratcheta,Deathloop i Kenę.
Aaaa,wyszło też Halo,ale cały czas czekam,aż się rozkręci
Ale hypowałeś tę grę bardziej niż Piramida Cyberpunka ;DNie gram w Halo, nie rozkręcaj się ; )
Kene teraz ogrywam. Dosyć specyficzna gra i nie każdemu siądzie. Poza ładną animacją czuć niski budżet. W szczególności w warstwie fabularnej. Chciało by się więcej przerywników i dialogów, ale mi i tak się podoba. Jestem na ukończeniu i max 7/10 mogę dać.Do sprawdzenia mam jeszcze Returnal,Ratcheta,Deathloop i Kenę.
Aaaa,wyszło też Halo,ale cały czas czekam,aż się rozkręci
Kene teraz ogrywam. Dosyć specyficzna gra i nie każdemu siądzie. Poza ładną animacją czuć niski budżet. W szczególności w warstwie fabularnej. Chciało by się więcej przerywników i dialogów, ale mi i tak się podoba. Jestem na ukończeniu i max 7/10 mogę dać.
Piramida nie bądź cienias i włącz Visage