Cyberpunk też szybko straci na wartości jak każda gra SP. Cyfra już wczoraj była za 120 zł, ale z ArgentynyZ drugiej strony, taki nowy Watch Dog w foli na olx już po 120zł i dalej wisi.
Też nie pieniądz. Fifa 21 na cały rok, też w promocji już za 160zł.
Jak znam życie, to pewnie w burdelu podkłada głos pod alfonsa ; )
To bierz cyfrę. Miałbyś już na konsoli pobranąTo ja osobiście wolę cyfrę za 120zł, jak pudło za 270zł i potem sprzedaż za 170zł, bo tyle będzie warta za miesiąc/dwa, no chyba, że ktoś przejdzie w tydzień, nie wspominając już o tym, że warto by było zostawić i poczekać na upgrejd z ciekawości jak to będzie wyglądać ; )
Przy cyfrze "strata" 120zł, ale przynajmniej gra zostaje na zawsze, a przy pudełku podobnie ok. 100 straty, a gry nie ma ; )
No nic, zaraz idę po grę.
Tak, mój błąd. Sprawdzałem to o 4 rano i mogłem się pomylić Każda cyfra kupiona obojętnie gdzie na świecie dostosowuje się do języka konsoli, o ile taki język występuje. Tylko Microsoft tak ma, w Sony już są rejonizacje i cyfra kupiona np. w Turcji nie koniecznie ma PL język.To jest to?
https://plati.market/itm/cyberpunk-2077-xbox-one-x-s-digital-key/3047507
41$ = 147zł, a to już nie jest 120zł.
Pytanie, czy jest dubbing?
Dobra, nie ma co cudować. Idę po grę, mam nadzieję, że będzie na półce w MM, bo RTVAGD jak zwykle ociąga się z rezerwacją i powiadomieniem.
Prawdziwy gracz już od 0:01 ściąga cyfrę, albo pod paczkomatem w kolejce stoi jak PiramidaCiężko to się rozstać z kasą, a nie grami : )
Śmieszna sytuacja w MM, wszyscy na sklepie z pudełkami Cyberpunka w ręce. Widać, kto jest prawdziwym graczem, a kto jeszcze śpi : )