Xbox X series - recenzja, opinie użytkowników, informacje, nowości - wszystko o xbox x

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Świetnie, jeszcze więcej czasu potrzeba, aby pograć. Teraz jak mam płytę to uświadomiłem sobie ile czasu traciłem na te konta :D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
To zależy, niektóre konta (gry) faktycznie wkur..., szczególnie ostatnio, ale taki Crash, działa cały czas, tyle, że teraz, to ja już nie mam ochoty na niego.
Natomiast nie wyobrażam sobie takiego Cyberpunka inaczej, tutaj trzeba kupić płytę i ograć, można rzec, że to pewniak, ale większość gier, to gnioty i jako demo, na te 30 min. wystarczy, żeby ocenić, czy warto w ogóle iść do sklepu.

Czy strata czasu? Gdyby nie to, że nie można odsprzedawać wersji cyfrowych, to ja już bym dawno odpuścił kupowanie jakichkolwiek płyt, jakieś łażenie po sklepach, szukanie miejsca na parkingu, czy latanie do paczkomatów. Potem wkładanie, wyciąganie, ileż można, całe życie człowiek to robi ; ) Tutaj klik w menu i temat zamknięty, nie pasuje gra, klik i już mamy następna, bez żonglowania płytami.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Pewnie, że cyfra najlepsza. Z tego też powodu nie oglądam filmów na płytach ;) Brak możliwości odsprzedaży gier to jednak temat nie do przejścia. Podskoczenie raz do paczkomatu to nic przy ciągłym logowaniu itp., a tak wkładasz raz płytę, aż do ogrania, potem 3 zdjęcia i na Allegro. Szczególnie na nowej generacji konta to lipa, bo uruchomienie konsoli z grą, TV i sounbarem trwa niecałe 3 sekundy :D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Z drugiej strony, taki nowy Watch Dog w foli na olx już po 120zł i dalej wisi.
Też nie pieniądz. Fifa 21 na cały rok, też w promocji już za 160zł.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
To ja osobiście wolę cyfrę za 120zł, jak pudło za 270zł i potem sprzedaż za 170zł, bo tyle będzie warta za miesiąc/dwa, no chyba, że ktoś przejdzie w tydzień, nie wspominając już o tym, że warto by było zostawić i poczekać na upgrejd z ciekawości jak to będzie wyglądać ; )

Przy cyfrze "strata" 120zł, ale przynajmniej gra zostaje na zawsze, a przy pudełku podobnie ok. 100 straty, a gry nie ma ; )

No nic, zaraz idę po grę.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
To ja osobiście wolę cyfrę za 120zł, jak pudło za 270zł i potem sprzedaż za 170zł, bo tyle będzie warta za miesiąc/dwa, no chyba, że ktoś przejdzie w tydzień, nie wspominając już o tym, że warto by było zostawić i poczekać na upgrejd z ciekawości jak to będzie wyglądać ; )

Przy cyfrze "strata" 120zł, ale przynajmniej gra zostaje na zawsze, a przy pudełku podobnie ok. 100 straty, a gry nie ma ; )

No nic, zaraz idę po grę.
To bierz cyfrę. Miałbyś już na konsoli pobraną ;)
Pudełko wezmę, ale za te 120 zł właśnie. Wtedy stracę 20 zł. Chociaż Pająka kupiłem że Steel bo okiem za 150 zł w euro rtv, a sprzedałem za 170 zł na Allegro po przejściu gry :D

kaminskakl

Active member
Bez reklam
To jest to?
https://plati.market/itm/cyberpunk-2077-xbox-one-x-s-digital-key/3047507
41$ = 147zł, a to już nie jest 120zł.
Pytanie, czy jest dubbing?

Dobra, nie ma co cudować. Idę po grę, mam nadzieję, że będzie na półce w MM, bo RTVAGD jak zwykle ociąga się z rezerwacją i powiadomieniem.
Tak, mój błąd. Sprawdzałem to o 4 rano i mogłem się pomylić :D Każda cyfra kupiona obojętnie gdzie na świecie dostosowuje się do języka konsoli, o ile taki język występuje. Tylko Microsoft tak ma, w Sony już są rejonizacje i cyfra kupiona np. w Turcji nie koniecznie ma PL język.
Kupiłem tak Wieśka GOTY za 20 zł i wszystko śmiga. Aktywacja przez operę z VPN na Amerykę to jakieś 2 min roboty.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Trochę ciężko było rozstać się z gierkami na PS4 :(:wink:

A kombinowaliście kiedyś z odsprzedażą konta z cyfrową grą ?

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ciężko to się rozstać z kasą, a nie grami : )

Śmieszna sytuacja w MM, wszyscy na sklepie z pudełkami Cyberpunka w ręce. Widać, kto jest prawdziwym graczem, a kto jeszcze śpi : )

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Ciężko to się rozstać z kasą, a nie grami : )

Śmieszna sytuacja w MM, wszyscy na sklepie z pudełkami Cyberpunka w ręce. Widać, kto jest prawdziwym graczem, a kto jeszcze śpi : )
Prawdziwy gracz już od 0:01 ściąga cyfrę, albo pod paczkomatem w kolejce stoi jak Piramida :D
Ja jestem słabym graczem to sobie odpalę za jakiś czas. Niech połatają te bugi najpierw ;)

Do góry