Xbox X series - recenzja, opinie użytkowników, informacje, nowości - wszystko o xbox x

kaminskakl

Active member
Bez reklam
U mnie trochę inny temat, bo też czasu nie za dużo, a wiem ile go potrzeba było na Wiedzmina. Teraz cieszę się z partyjki w Crasha raz na kilka dni. Pewnie jak się wezmę za Cybera to już parę patchy wyjdzie i update na nową generację.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ja uderzam 10-tego do sklepu i tam kupię.

Też sprawdziłem Fifę pod next-geny.
Wygląda nieźle,chociaż te przerywniki filmowe/powtórki,mogli już zapodać w 60 FPS.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Kaminskakl,widzę,że jednak się skusiłeś :-D
Screenshot-20201207-074857.png

P.S.
Poproszę namiary na sweterek :-D

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ja uderzam 10-tego do sklepu i tam kupię.

Też sprawdziłem Fifę pod next-geny.
Wygląda nieźle,chociaż te przerywniki filmowe/powtórki,mogli już zapodać w 60 FPS.

Chyba tez tak zrobie i zastanawiam sie czy nie wziasc na xboxa, zmusilbym sie do kolejnej proby z padem. Bo szkoda by mi bylo potem drugi raz kupowac na pc.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Seizo swój chłop :D Ja się cieszę, bo spotykam się z komentarzami ludzi, że spodziewali się bardziej FPS niż RPG. Dla mnie to akurat plus :D

Do tego mapa niby 2x większa od GTA V. Nieźle

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Mam nadzieję, że nie będzie tam triliona tabelek, wykresów, statystyk, zakupów, niekończących się upgrejdów, a czysta, niczym nie zmącona zabawa okraszona ładną grafiką.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ja kupiłem wczoraj używkę,z wysyłką do siostrzeńca,który bardzo chciał zagrać.
Gdy ogram Cyberpunka,zwróci mi Valhallę i będę kontynuował,jak na razie przyjemną rozgrywkę.

Do góry