Wipeout HD

Jussi

New member
Bez reklam
Czy Wipeout HD jest dostepny w sieci za darmo? Znalazlem takie ogloszenie na Allegro:

wipeoutrhd.JPG

Co to za przekret? Nie znam sie w ogole na interetowym sklepiku PS, bo jeszcze nie podlaczylem konsoli do neta.

Dzieki

Mefju

New member
Nie , darmowe na PSS są tylko demka , filmiki z gier itp. ale nie pełne wersje (przynajmniej ja czegoś takiego nie widziałem) Wipeout HD na pewno coś tam kosztuję ale nie mam pojęcia ile , raczej więcej niż 35 zł.Na allegro można to kupić bez bawienia się w karty kredytowe itp. wysyłasz kolesiowi kasę , a on Ci wysyła nick i hasło tego konta na które kupił daną gierkę z PSS.Pozdrawiam:cool:

Masta_J

Active member
Bez reklam
Jest to po prostu sposób żeby ewentualnie się Allegro nie przyczepiło (w sumie i tak nie ma chyba do czego) - koleś sprzedaje poradnik a gra jest niby gratis.
W rzeczywistości za grę płacisz 35 zł a poradnik jest gratis i jest totalnym szajsem bo co tam można odkrywczego zawrzeć ;)

Wipeout HD kosztuje w US PSS 19,99$.
Jeśli koleś zostawia jedną kopię dla siebie a 4 sprzeda po 35 zł to łatwo policzyć ile jest do przodu :)

Pozdrawiam,

Jussi

New member
Bez reklam
Masta_J napisał:
Wipeout HD kosztuje w US PSS 19,99$.
Jeśli koleś zostawia jedną kopię dla siebie a 4 sprzeda po 35 zł to łatwo policzyć ile jest do przodu :)

Pozdrawiam,

Domyslam sie ze nie chodzi o poradnik ;) ale co miales na mysli mowiac ze 4 kopie sprzeda? Tzn co, kupujac gre na PSstore masz do dyspozycji jej 5 kopii? Sorry za moze infantylne pytania, ale po prostu nie znam sie na tym (jeszcze ;).)

Jussi

New member
Bez reklam
Hmmm i powaznie nie ma przywiazania do IP ani nic takiego? Hehe to w sumie niezle... czyli np jedna osoba moze kupic gre na spole z 4 innymi osobami? Nie jest czasami tak ze mozna grac tylko na jednym nicku? Bo jesli tak to jednak taka sprzedaz nie mialaby sensu, chyba ze ktos by sobie pogral i wtedy ja chcial sprzedac?

Ogr

New member
Bez reklam
Mozna udostepnic konto czterem innym osobom ,wszyscy graja na swoim nicku;) Ja osobiście latam na klonie pobranej gry przez dienekes' shade:)

Masta_J

Active member
Bez reklam
Jussi napisał:
Hmmm i powaznie nie ma przywiazania do IP ani nic takiego? Hehe to w sumie niezle... czyli np jedna osoba moze kupic gre na spole z 4 innymi osobami? Nie jest czasami tak ze mozna grac tylko na jednym nicku? Bo jesli tak to jednak taka sprzedaz nie mialaby sensu, chyba ze ktos by sobie pogral i wtedy ja chcial sprzedac?

Faciu gdzie Ty żyjesz? ;)

Powiązanie owszem jest - np. w Burnout Paradise za całe 29,99$ z US PSS można pobrać na 5 różnych konsol, nie więcej.

Nie wiem jak później wygląda sprawa gdyby ktokolwiek z tych osób chciał jeszcze raz pobrać grę na tą samą konsolę - ktoś się orientuje w tym temacie i powie? :)

Jeśli chodzi o GT5P to takiej możliwości nie ma w ogóle.
Przy wielu grach jest to opisane na PSS.

Pozdrawiam,

Ogr

New member
Bez reklam
Panowie własnie odechciało mi sie grac online:(
Grałem z kolesiem z USA który wszystkie wyscigi NA WSZYSTKICH TORACH wygrywał z przewaga 20s ja byłem drugi we wszystkich wyscigach na siedmiu zawodników!!!! Ledwo zaczał sie wyscig a koles startował jak rakieta przez cały czas ,tak jak by na dopalaczu :confused: masakra znikał i lipa !!!!KOLES ROBIŁ OSIAGI JAKICH JESZCZE NIE WIDZIAŁEM NA GLOBALU!!!!!!!!
Moje pytanie,czy mozna użyc na ps3 wspomagaczy tzw czity :hmm:

Jussi

New member
Bez reklam
Masta_J napisał:
Faciu gdzie Ty żyjesz? ;)

Powiązanie owszem jest - np. w Burnout Paradise za całe 29,99$ z US PSS można pobrać na 5 różnych konsol, nie więcej.

Nie wiem jak później wygląda sprawa gdyby ktokolwiek z tych osób chciał jeszcze raz pobrać grę na tą samą konsolę - ktoś się orientuje w tym temacie i powie? :)

Jeśli chodzi o GT5P to takiej możliwości nie ma w ogóle.
Przy wielu grach jest to opisane na PSS.

Pozdrawiam,

Nie no wlasnie o to mi chodzi. To swietna sprawa jak tak. Skladam sie z 4 kumplami na giere, kazdy sciaga na swoja konsole i wszystko gra, majac gre za grosze :eek:k: Jak dla mnie swietna sprawa :krol:

Ogr

New member
Bez reklam
neospiderman napisał:
Raczej nie.

Może gość był po prostu dobry, ja też często mam czasy lepsze o kilkanaście [nawet o wspomniane 20s]sekund od gościa który przylatuje na drugiej pozycji.
To nie było normalne, tego jestem pewien !!!
W pewnym momencie myslałem ze mam cos z netem ? a moze i mieli wszyscy tylko nie on heh?
Koles na starcie tak wystzelał ze po pierwszym zakręcie juz go nie było widac !!!Tak jakby na starcie miał dopalacz czego inni nie maja !!! Sprawdz moje osiagi online nie jest zle;) nick OGRY666
P.s muszę kilka poprawic online i pobić matamana hehe:D

Ostatnia edycja:

mataman

New member
Bez reklam
Na starcie jak nacisniesz gaz zaraz po tym jak konczy się odliczanie 3,2,1 dostajesz boosta. Trzeba dobrze wyczuc moment ale nie jest to jakies szczególnie trudne.

dienekes' shade

New member
Ogrze, mi to wygląda na zastosowanie tzw. lag switch' a. Miałem do czynienia ze skur*ielami, którzy korzystali z tego patentu w COD 4 (np. kilka headów z Barretta pod rząd chybionych (mimo iż strzelec ze mnie przedni :cool:, a gość siedział przyczajony w tym samym miejscu :hmm:) - dzięki temu "urządzeniu" miał kilku sekundową przewagę nad resztą...).

Myk skuteczny erga omnes. Nie trudno się domyślić, że w ścigałkach lag switch również znajduje zastosowanie.

Póki co, to jedyny cheat (rodem z PieCa zresztą) na konsole.

boxik

New member
Przez takie jazdy człowiekowi odechciewa się grać!
Nie przypuszczałem że w Wipeuot tak szybko zaczną się cyrki z oszustami (bo inaczej nie można ich nazwać). Zupełnie nie rozumiem takich ludzi. Jaka jest satysfakcja z tego że pokonałem kogoś oszukując - takie oszukiwanie samego siebie. Powinno się leczyć takich...

Ostatnia edycja:

Ogr

New member
Bez reklam
Ufff bo już myslałem ze jednak był tak dobry heheh .Pierwszy raz słysze o takim urządzeniu:confused: Kur...to strasznie zniecheca ,zostaje rywalizacja z ziomkami bo cała reszta czołówki swiata, podejrzane wyniki maja:???:

dienekes' shade

New member
Ano :rolleyes: zresztą, kiedyś już na łamach tego forum pisałem o tym paskudztwie (lag switch). Najlepiej gra się z kumplami, tylko np. w COD 4 za prywatne mecze punktów się nie dostaje i trzeba grać "ze światem", a tam nie jeden lubi ściemnić dla najlepszych statsów :confused:

Ps. Wczoraj wyszedłeś z PSN' u nim zdążyłem odczytać Twoją peemkę i założyć grę w WHD.

Ogr

New member
Bez reklam
Tak wiem ,rano odczytałem ;) Praca niestety priorytetem;)
Gdzie takie cuda mozna nabyć? To wysadzimy fabrykę hehe:mrgreen:

Własnie ściągam nowy update ,czemu on służy???????

Ostatnia edycja:
Do góry