Wipeout HD

Banzai

New member
Wczoraj wróciłem do WHD, dziś odpalam a tutaj update 1.20. Tak więc instaluję i zaczynam grę. Pierwsze spostrzeżenie, to jakieś dziwne znaczki za ukończenie wyścigu (brak na nich loga - brąz, srebro i złoto są gładkie). A co udało mi się jeszcze zauważyć, to to, że gra jest w tym momencie o wiele łatwiejsza. Także prawdopodobnie został zmieniony poziom trudności.

ps. Dieniekes, teraz możemy skończyć i wipeouta :p

mataman

New member
Bez reklam
Czyżby stało się możliwe zdobycie calaczka ? Sprawdzimy. No i widze że są zmiany w lobby online. Teraz niech jakieś nowe trasy rzucą

Ostatnia edycja:

dienekes' shade

New member
Hmm, może przeproszę się z tym tytułem...

Po tym jak zainstalowanie pierwszej łatki wiązało się z wymazaniem postępu dla poszczególnych teamów, olałem WHD. Było o tyle łatwiej, że marnie mi szło, hehe :D

Nie wiem, jak z tymi "ułatwieniami", bo to nie z czasem, a nieomylni przeciwnikami, którzy atakowali wyłącznie mnie, miałem problemy :rolleyes:

Banzai, widziałem, że szarpiesz :) Ja w tym czasie tłukłem Impossible w DS. Teraz pewnie zamienimy się rolami :p

Ostatnia edycja:

omar

New member
rozumiem, ze była dystrybuowana tylko przez PSS?
czy ceny roznią się i warto zajrzeć do innego niż europejski?
pytam, bo jestem zarejestrowany tylko w tym standardowym dla nas..

omar

New member
nie bądź tropicielem sensacji - zapytałem o stan na dziś uważając, że coś mogło się zmienić.

Twoją odpowiedź odbieram jako potwierdzenie status quo
dzięki

mataman

New member
Bez reklam
Teraz zdobycie złota we wszystkich eventach kampani nie stanowi najmniejszego problemu nawet dla słabszych graczy.

Banzai napisał:
Wczoraj wróciłem do WHD, dziś odpalam a tutaj update 1.20. Tak więc instaluję i zaczynam grę. Pierwsze spostrzeżenie, to jakieś dziwne znaczki za ukończenie wyścigu (brak na nich loga - brąz, srebro i złoto są gładkie)

Są gładkie kiedy wybierzesz poziom trudności novice. Generalnie wychodzi na to że wszystkie time trial, zone i speed lap w kampani przed update 1.2 miały poziom trudności elite.

Banzai

New member
Właśnie właśnie mataman, teraz już mam zaliczoną kampanie ;) i to na złoto :eek:k:
Już doszedłem do tego, dlaczego znaczki są gładkie i jest tak jak piszesz. Zależy od trudności. Średni poziom ma delikatny znaczek, a elite taki jak był od początku w grze.

omar

New member
no, to pierwszy zakup w PSS mam już.. w trakcie :)

no właśnie. zdefiniowałem kartę płatniczą i ściągam pełną wersję wipeout HD- 998 mb. Mam tez full game unlock 100 kb - co z tym i kiedy sie robi?
to po pierwsze

a po drugie, pytanie: co ze sciagnieta gra jesli padnie mi dysk/ps3?
czy mam nadal jakis - jaki? - dostep do mozliwosci bezplatnego sciagniecia jej w psstore i od czego to zalezy?

pozdrowienia,

neospiderman

New member
Po prostu ściągnij te dwa pliki nic szczególnego z nimi nie musisz robić.

Jak padnie ci dysk to będziesz mógł sobie ściągnąć grę jeszcze raz [nie ma limitu ściągnięć, jest limit na 5 konsol - czyli na 5 konsolach na których będziesz miał aktywne swoje konto będziesz mógł ściągać np. wipeouta ile tylko razy będziesz chciał].

Do góry