Wipeout HD

dienekes' shade

New member
Uh, późna pora, jak na środek tygodnia. Myślę, że większość pracujących (za dnia) ludzi o tej porze smacznie śpi ;)

Wczorajsza sesja odbyła się pomiędzy 19 a 21 (plus-minus). Dziś pewnie będziemy szarpać o tej samej porze.

dienekes' shade

New member
Niech to dunder świśnie :p Wipeout HD jest jedną z tych gier, które blokują pobieranie w tle :(

Z jednej strony chciałbym trenować WHD i zdobywać kolejne trofea, z drugiej jak najszybciej chcę zagrać w demo Bioshock' a :rolleyes: Dylemat...Wiem, przejdę trochę NGS' a. Ta gra nie blokuje download' u :mrgreen:

ps_user

New member
Bez reklam
No widzę że to jeden z ciekawszych wątków i gier, ostatnio :)
Fajnie się czyta wrażenia z gry solo, multi itd. To chyba najlepsza reklama dla tytułu :) Czy SONY da na swoim www link do tego forum?:mrgreen:
Z kolegami chętnie polatam jutro (mycha_pl). Dzisiaj już jestem umówiony na B.P. - muszę Dienieke's Shade przegonić :D
Pozdrawiam.

dienekes' shade

New member
Hehe, zgadza się - demo Bioshock' a było motywem przewodnim dnia wczorajszego. Katastrofalne tempo download' u nie pozwoliło mi pograć wieczorem. Ale o tym napiszę w nowym temacie ;)

Wracając do WHD...Kurcze, nie wiem, czy przekroczyłem już 50ciu Przyjaciół, ale wczoraj w ogóle nie mogłem połączyć się z serwerem :( Ekipa grała, a ja za szybą ;) Wiem, że boxik też miał ten problem. Zresztą serwery BP też legły, więc...

Zniechęcony kulejącym multi chciałem sięgnąć po srebro za Lapped... Po 20tym okrążeniu, znudzony, dostalem peemkę od boxika. Chciałem ją odczytać i....Wipeout HD zawiesił mi plejkę. "Quit game" było równoznaczne z reset' em.

Cieszy fakt, że powoli zawiązuje nam się konkretna grupa graczy:eek:k:

@ mycha_pl: Jak tam w Paradise City? Ile do końca zostało? Jedno Criterion Elite mi wystarczy, nie będę tego powtarzał. Chcę upolować ostatnie trzy pucharki i do BP będę zaglądał okazjonalnie, bo to jedna z tych gier, w którą zawsze miło szarpnąć ad hoc.

Ostatnia edycja:

Banzai

New member
Też wczoraj wieczorem zacząłem od bioshock'a ale wiedząc, że chłopaki już tam śmigają w WHD, przerwałem nawalanie potępionych kluczem francuskim :D i odpaliłem wipeout'a.
Niestety z początku też miałem problemy z połączeniem i to dość długo, więc polatałem w kampanii.
Po przerwie na jedzonko, powrót do sieci i znów problemy :roll: No ale w koncu się udało. Kilka wyścigów z obcokrajowcami i nagle zwis konsoli w menu online :-|
Chyba potrzebna już jakaś poprawka ;)

smoku666

New member
w morde, nie wiedziałem że WHD jest momentami taki trudny ....
albo ja juz za stary jestem:mrgreen: albo gra naprawde momentami jest wymagająca.

musze więcej ćwiczyc :-D bo aż strach pomyśleć co będzie jak z wami pogram online... niezłe baty dostane....:p

no i śmiało moge powiedzieć że grafika,muzyka i grywalność tej gierki są na naprawde wysokim poziomie....

boxik

New member
smoku666 - spokojna twoja rozczochrana, też tak myślałem, a okazało się, że nie jest ze mną tak źle. ;)

Wczorajszy wieczór to męki Bioshock'owe. Do 90% szło błyskawicznie, a później przypomniały mi się czasy DialUp'ów w TP.SA. Brakowało mi tylko tego brzęczenia przy logowaniu (hehe).
Odpaliłem sobie demo i na tym skończyła się wieczorna zabawa. Wcześniejsze problemy z połączeniem w WHD były znakiem żeby dać kciukom odpocząć.

Ale dziś już im nie odpuszczę! Ktoś będzie latał?

Ostatnia edycja:

mataman

New member
Bez reklam
Ja wieczorkiem bede. Co do błedów WHD, nic z tego co piszecie u mnie nie występuje. zadnych problemów z graniem online itp. Jedyny objaw to straszne zamulanie przy np. sprawdzaniu msg podczas grania.

Wczoraj grając online spotkałem brytola z którym ścigaliśmy się na centymetry :) Raz wygrywał on ,raz ja. Reszta stawki 10 sec za nami. Przy tak ostrej rywalizacji dopiero widac jaki potencjał online ma ta gra. Czysta adrenalina !

dienekes' shade

New member
mataman napisał:
Jedyny objaw to straszne zamulanie przy np. sprawdzaniu msg podczas grania.
Zawieszka była spowodowana osiągnięciem punktu krytycznego takiego właśnie zamulenia. To dziwne, bo np w BP można śmiało korespondować w multi, a w tle równolegle zasuwa do 8miu samochodów/ motocykli w ogromnym mieście i nic nie powoduje takich szopek. Tu w singlu, bez przeciwników, na maleńkim torze gra się wysypuje...Błędy w kodowaniu? :rolleyes:

mj2

New member
Kurcze, wiedze ze tu porzadna ekipa WPHD sie zebrala, jak tylko podrasuje swoje skile z super_lamer na regular_lamer dolacze ;)

pzdr
mj2
ps3: korniszonek

Do góry