nie napisalem ze lcd to fe . kazdy sam podejmuje decyzje wybiera lcd lub plazme.
druga sprawa to na pewno logo canal+ film,sport wyglada sto razy lepiej niz logo tvp.
gdyby nie listy do c+ logo byloby takie jak dawniej.
niedlugo pod logo tvp bedzie caly program telewizyjny kazdy ma przeciez program tv lub program tv jest telegazecie lub internecie. nie wiem dlaczego potrzebna jest informacja pod logo ze bedzie np spiewaj ,walcz.to przeszkadza w ogladaniu programu.takie jest moje zdanie.
bo wcześniej miał plazmę którą sam digitalus mu polecił i się zawiódł na niejnie wiesz dlaczego? Prezesiunio TVP ma lcd i Ci na złość robi
Wiesz powidoki takie które wymagały 3h śniegu miałem przy pierwszych 300h, teraz nie muszę robić takich rzeczy a gram dużo i oglądam co chcę.Osobnik który nigdy w życiu nie miał Plazmy na stanie nie zrozumie tego o czym się tu pisze.LCD jako technologia ma dużo minusów, więcej niż PDP.niezłem te maszynki macie - chyba sobie taki tv kupie
jakie nawijaj będziemy korygować te minusy,pierwszy w lcd to mniejsze zużycie energii bo wy z plazm lubicie płacić większe rachunki,ale dlaczego plazmy kupujecie po dwa koła za sztukę z rozdzielczością dla komputerów XGA 1024×768 (4:3) opracowaną w 1990 roku przez firmę IBM tak dla infoWiesz powidoki takie które wymagały 3h śniegu miałem przy pierwszych 300h, teraz nie muszę robić takich rzeczy a gram dużo i oglądam co chcę.Osobnik który nigdy w życiu nie miał Plazmy na stanie nie zrozumie tego o czym się tu pisze.LCD jako technologia ma dużo minusów, więcej niż PDP.
te wyluzuj trochę ...bo ci to twoje el..gi czy co tam masz sie zepsuje i nie bedziesz mógł podziwiać pięknego smużenia,"kolorów" ,ja tam nie jestem fanem brazylijskich serialów...więc wybrałem plazmę wole naturalny obraz a nie sztuczność ..aha i sprawdź aktualnie ile W bierze ci to twoje cudo . dolicz też prąd który zużywasz na włączanie światła jak w nocy oglądasz tego lcdeka ,bo w ciemnym pomieszczeniu to porażka oglądać .jakie nawijaj będziemy korygować te minusy,pierwszy w lcd to mniejsze zużycie energii bo wy z plazm lubicie płacić większe rachunki,ale dlaczego plazmy kupujecie po dwa koła za sztukę z rozdzielczością dla komputerów XGA 1024×768 (4:3) opracowaną w 1990 roku przez firmę IBM tak dla info
Ciekaw jestem z ilu tak metrów oglądasz te swoje Full HD cudo. A tak ogólnie to wchodząc tu i wypowiadając się jak dzieciak pokazujesz swoje ego i pewnie próbujesz pocieszyć że kupiłeś coś lepszego niż my plazmowcy za mniejszą cenę z lepszym obrazem.tak se tłumaczcie dalej fanatycy plazm,tylko tyle wam zostało,a tv oglądam wieczorem przy zgaszonym świetle tak dla info jarek70
więc wybrałem plazmę wole naturalny obraz a nie sztuczność
dolicz też prąd który zużywasz na włączanie światła jak w nocy oglądasz tego lcdeka ,bo w ciemnym pomieszczeniu to porażka oglądać .
jakie ładne tu kolega georing wyżej foty zamieścił plazmy z powidoczkami,później śnieg trzeba robić w tv by znikneły o ile znikną,ja w lcd jeszcze nie spotkałem się z takim gratisem,a śnieg oglądam za oknem
XoR ale se wkręcasz przyznaj że szmelc każda plazma jak leci,a nie bajki i baśnie erotyczne zaczynasz opowiadać jak kolega digitalus że znikną i będzie pięknie jak by z taśmy produkcyjnej zjechałafaktycznie dziwne...
to że się menu "wypala" nawet po chwili klikania to jest dość normalne ale że znak windows się objawił to dość nietypowe, ja przynajmniej nic takiego nigdy nie miałem, nawet przez pierwsze 1000h gdy powidoki było faktycznie widać.
nie raz za to miałem tak że np. po bardzo długiej sesji w grze z wyraźnym hudem jeśli wyłączyłem TV wieczorem bez włączania telewizji na kilka minut to jak włączałem TV rano to miałem powidoki jakbym telewizora praktycznie nie wyłączał
imho nie ma się czym martwić, TV się dotrze a użytkownik zobaczy że po całej serii wypaleń wszystko ładnie znika i czarna plansza jest tak równomierna jak po wyjęciu TV z pudła
tutaj to ci nie polecą żadnego LCD tu są sami fanatycy plazm większości-przenieś się na dział LCD,ale czemu nie możesz sobie kupić plazmę,zawsze to jakieś dodatkowe atrakcje w tv powidoki,utrata czerni jak w temacie itp no i śnieg latem można miećtak slucham tych opini to juz mi sie odechciewa tych plazm snieg to ja wole jak to kolega powiedzial za oknem a nie w tv i jakies powidoki a tak myslalem nad panasoniku z serii g20 ale cos czuje ze chyba odpuszcze i kupie jakiegos soniacza np SONY KDL-46EX500 lub SONY KDL-40Z5500 albo jeszcze SONY KDL-40EX701 ktory byscie polecili???