Uncharted 2

Peek

New member
Bez reklam
premek111 napisał:
Napisali tak ``Uncharted 2 będzie wysyłany do wszystkich klientów już w najbliższy wtorek 13.10.2009. ``
wiec raczej tak.jak do tej pory to wszystkie premiery otrzymywalem w dniu premiery,wiec musieli wysylac dzien wczesniej

Jaki to sklep?

Peek

New member
Bez reklam
Zastanawiam sie nad steelboxem bo dopłata tylko 10zł i odbiór osobisty w Warszawie za 199.

EDIT: Kupiona w Steelboxie za 199.

Ostatnia edycja:

gadulinho

New member
Bez reklam
No niestety się już nie załapałem :( Może w sklepach w dniu premiery będzie taka edycja :)

A teraz z innej beczki. Nie wiecie czy nie można gdzieś kupić muzyki z gry z jedynki lub dwójki ? Duuże piwo jak znajdzie ktos jakiś sklep z polski ;)

Peek

New member
Bez reklam
Zrobiłem jedną dużą przerwę w graniu, dlatego tak długo sie męczyłem, a kupowalismy razem z Mastą_J za 39zł;)

Uncharted ogólnie jako gra mi sie podobała, ale nie uważam ją za najlepszą gre na PS3, bo według mnie za dużo w niej schematu, ale dwójka własnie pod tym względem ma być o wiele lepsza więc juz ostrze ząbki;) Jedynke oceniłbym 8/10.

Ostatnia edycja:

Ogr

New member
Bez reklam
Peek napisał:
Zrobiłem jedną dużą przerwę w graniu, dlatego tak długo sie męczyłem, a kupowalismy razem z Mastą_J za 39zł;)

Uncharted ogólnie jako gra mi sie podobała, ale nie uważam ją za najlepszą gre na PS3, bo według mnie za dużo w niej schematu, ale dwójka własnie pod tym względem ma być o wiele lepsza więc juz ostrze ząbki;) Jedynke oceniłbym 8/10.
Sorry peek ze się czepiam ;) Ale seria COD w tym kolejna część którą wielbisz nad wszystko to jest dopiero schemat :) Oczywiscie mowa tu o single !

Peek

New member
Bez reklam
No nie kolejna, bo World at War nie wielbiłem bo było słabe.;)

Ale według mnie czego innego oczekuje się od FPS a co innego od TPP, a serię CoD będę chołubił, bo jestem jej fanem (ale tylko CoD od Infinity Ward) i moja ocena może nie być przez to racjonalna.

Ogr

New member
Bez reklam
Peek napisał:
No nie kolejna, bo World at War nie wielbiłem bo było słabe.;)

Ale według mnie czego innego oczekuje się od FPS a co innego od TPP, a serię CoD będę chołubił, bo jestem jej fanem (ale tylko CoD od Infinity Ward) i moja ocena może nie być przez to racjonalna.
Ja też ;) !!!

Do góry