Uncharted 2

Peek

New member
Bez reklam
Ja dzisiaj wysłałem zapytanie do sklepu w którym kupiłem steelboxa, kiedy mi go wyślą. Jest to sklep nitro games, mieliście z nimi stycznosć?

Forcio

New member
Wiadomość jaką dostałem z ULTIMY:

Z wielką przykrością informujemy, iż pomimo uprzednich zapewnień wysyłka oraz odbiory osobiste gry „Uncharted 2: Among Thieves”[FONT='Verdana','sans-serif'] [/FONT]została przesunięta na dzień jutrzejszy to jest 14.10.2009.[FONT='Times New Roman','serif'][/FONT]
Pomimo usilnych starań z naszej strony, oficjalny polski dystrybutor gry - firma Sony Computer Entertainment Polska nie dotrzymał obiecanego wcześniej terminu dostawy towaru.
Jest nam ogromnie przykro, że wierni fani gry, którzy zamówili grę wysyłkowo zostali potraktowani w sposób który uniemożliwi im zabawę w dniu premiery. Pragniemy raz jeszcze serdecznie przeprosić za opóźnienie, licząc na Waszą wyrozumiałość.

Peek

New member
Bez reklam
a ja dostałem takie coś:

Szanowni Panstwo

W zwiazku z trwajacym strajkiem pocztowcow w Wielkiej Brytanii , nie bedziemy w stanie dostarczyc zamowionej gry na czas. Doskonale zdajemy sobie sprawe jak wazny jest ten tytul, dlatego postanowilismy oddac Panstwu pieniadze, majac na uwadze to ze zdecydowaliscie sie Panstwo na zakup pre-orderu liczac na dostawe w dniu premiery. Jako ze nie bedziemy w stanie sie z tego wywiazac, podjelismy takie kroki - osoby ktore juz wplacily, jutro badz pojutrze powinny miec pieniadze na swoim koncie, osoby ktore wplacily pozniej a pieniadze jeszcze do nas nie dotarly, otrzymaja je tak szybko jak to mozliwe. Mam nadzieje ze ta decyzja nie wplynie negatywnie na wizerunek naszego sklepu, robimy to w trosce o klienta.

Z poważaniem
Jakub Karaś
Nitro Games

SKANDAL!:???:

gadulinho

New member
Bez reklam
Swoją drogą dziwi mnie brak reklamy Uncharted 2 ze strony SONY. Killzone było tak rozreklamowane, ze kazdy wiedział kiedy jest premiera, nawet osoby nie mające bladego pojęcia o PS3 kojarzyły te nazwę (Killzone 2), w sklepach typu MM były ogromne plakaty/banery z reklama gry na pare dni przed premierą, gratisowe filmy na BD itp. itd.

A tutaj mamy dużo lepszy tytuł i brak jakiejkolwiek reklamy w Polsce, nawet ulotek :p

Peek

New member
Bez reklam
I po Steelboxie...

Szukam teraz żeby jutro odebrać w Warszawie sklepu i patrzcie jakie mam opcje:

- Mad Games (Poczułem sie jak za komuny, bo okazało sie, że na gre są... ZAPISY!!! i w pierwszym rzucie na pewno sie nie załapie:( )

- Świat Gier (Niby jutro po 15 ma być, jednakmiałem juz z nimi niemiłe przygody np Call of Duty które miało być w dniu premiery było 2 tygodnie po niej:confused: )

-4Console, Ultima, Electronic Dreams i pewnie wybiore którąś z tych opcji, bo gre mozna kupić po w miare dobrej cenie, po polsku i odebrać osobiście, czyli jutro czeka mnie przejażdżka po tą grę.

D

djrobus

Guest
gadulinho napisał:
A tutaj mamy dużo lepszy tytuł i brak jakiejkolwiek reklamy w Polsce, nawet ulotek :p

Sony Polska wysłało maile z reklamą tej gierki do polskich użytkowników PStore, m.in. do mnie:krol:

pejotpe

New member
Bez reklam
Jakie to szczęście, że z wiekiem doszła u mnie jedna, niedoceniana wcześniej cecha: cierpliwość. To tylko gra (którą zapewne kupię po 50 PLN :D, bo wcześniej czeka mnie: usypianie potomstwa - sztuk dwie, studia podyplomowe, które będą kosztować mnie tyle, co 50" Kuro, a co do których nie jestem za bardzo przekonany - dawno już nie studiowałem i trochę robótek domowych w ramach odświeżenia mieszkania)... Także nie było możliwości, żebym nie nabył wspomnianej cechy :hmm:

Peek

New member
Bez reklam
Kupiona ponownie, za 189 po polsku, jutro odbieram.

Co do cieprliwości, to u mnie zależy to od tytułu. Dirt 2 chociaż bardzo chciałbym zagrać w pełną wersje jestem w stanie zaczekać jakies 2 miesiące tak samo Shift, Fifa 10 czy NBA 2K10, ale jesli chodzi o takie tytuły jak Unvharted 2 czy Modern Warfare 2 to cierpliwość jest cnotą, której nie posiadam.

Forest89

Active member
Bez reklam
Ja tam póki co się hamuję. Prawie 2 stówki za grę to dla mnie za dużo. Nie, żebym nie miał kasy, ale żal wydać nawet na takich exclusive jakim jest Uncharted 2 :)

Carbon_

New member
Bez reklam
Widziałem wczoraj takie bundle packi w MM. Cena była chyba nawet atrakcyjniejsza.

Pograłem trochę i jest rewelacyjnie. W odróżnieniu do części pierwszej mamy tutaj idealne połączenie elementów platformowych, strzelania i skradania oraz przerywników filmowych. Całość jest zrobiona tak, że nie zauważa się podziału na poszczególne części gameplay'u i cut scenek tylko ma się wrażenie uczestniczenia w jednym wielkim przygodowym filmie. A cut-scenki są tak rewelacyjne, że można je oglądać zamiast grania :) Zagadek oczywiście mało, ale można się było tego spodziewać. Za to fabuła zapowiada się ciekawie. Polski dubbing wypada bardzo fajnie a humor czasami niszczy. Na koniec grafika. O matko jak to wygląda :shock: Różnorodne tekstury, szczegółowość, efekty, widoczność, design, śnieg, roślinność reagująca na podmuchy wiatru.. a akcja w hotelu.. obłęd :)

Poziom hard jest b. łatwy więc nie polecam zaczynać od niższego.

Peek

New member
Bez reklam
Ja odbieram dziś o 17, nastawiam się, że gra mnie zmiażdży. Nie wiem jak u was, ale u mnie pada śnieg z deszczem czyli pogoda typowo konsolowa, nic tylko męczyć nowego Nate'a.

k0val

New member
Peek napisał:
Ja odbieram dziś o 17, nastawiam się, że gra mnie zmiażdży. Nie wiem jak u was, ale u mnie pada śnieg z deszczem czyli pogoda typowo konsolowa, nic tylko męczyć nowego Nate'a.
no i taka pogoda wprowadza w zimowy klimacik uncharted 2 :-D

jarql

Member
No zgadza sie pogoda dziś w sam raz na U2 :) Ja dziś dorwałem swój egzemplarz w MM w katowicach w cenie 179zł. jak na nowośc to wydaje mi sie że cena całkiem atrakcyjna

Do góry