Witam
Jak zmienić na kraj europy zachodniej (ew. UK lub USA) w "Ustawieniach kraju usług"? Mam teraz tylko kraje europy wschodniej.
Jak zmienicie na Rosję (trzeba się ponownie rejestrować na inne konto mailowe) to pokazuje się więcej gier w Game World (3D, płatne, multi) ... kilka z pudełka Frisbee Forever, Rope Rescue, Downhill Bowling 2 ...
Witam,
Pytanie 2
Czy można jakość usuną ikonę 'CKM' z aplikacji smart (wolałbym żeby moich młodych to w oczy nie 'paliło...')
Piotr
Mam problem z połączeniem bezprzewodowym laptopa do TV LG47 LA690S (WIDI) z tego co udało mi się poczytać to laptop spełnia wymagania jeżeli chodzi o konfiguracje sprzętową, konfiguracja poniżej :
LENOVO i7-3630QM, GTX 660M + Intel HD Graphic 4000, 16Gb ram, Intel Centrino Wireless-N 2200
zainstalowane Intel WiDi.
Pierwsze pytanie, czy potrzebuję coś poza TV i laptopem ? W internecie wyczytałem, że potrzebny jest adapter, ale z tego co się zorientowałem to w tym przypadku jest on wbudowany w TV.
Drugie pytanie, jak w końcu zobaczyć obraz na ekranie TV ?
To co udało mi się w tej chwili uzyskać to :
po uruchomieniu aplikacji na laptopie czasami odnajduje adapter (TV), po kliknięciu połącz na TV pojawia się kod, po przepisaniu kodu następuje połączenie, ale na TV jest tylko czarny ekran. Po kliknięciu test dźwięku w głośnikach TV słychać przerywany dźwięk. Odległość laptopa od TV to 2-3m. Ktoś miał podobny problem ?
Jest to tabliczka znamionowa i opisuje częstotliwość sieci zasilającej. W Polsce 230 V i 50 Hz.Witam zakupiłem LG 42LA660S z tyłu na naklejce jest napisane, że ma 50/60 Hz
Jest to tabliczka znamionowa i opisuje częstotliwość sieci zasilającej. W Polsce 230 V i 50 Hz.
ycęNo tak jest to opis częstotliwości zasilania co nie zmienia faktu ,że na cyfrowej kablówce UPC mam 50Hz a na PS3 60Hz czyli to jest maks tej matrycy.
Kolego co ty wypisujesz? Zdarza mi się pisać głupoty, ale Ty już przesadziłeś Wytłumacz mi proszę o co kaman ?
Co ma częstotliwość odświeżania matrycy do częstotliwości pasma wifi ?
Co ma częstotliwość sieci zasilającej TV do częstotliwości odświeżania matrycy?
Po twojej wypowiedzi mój stopień wiedzy na ten temat legł w gruzach...
Wyklep frazy w gogle i poczytaj zanim napiszesz... No chyba że już masz bana na google