musicie kliknac przycisk 3d i wlaczyc druga opcje A|B i wtedy te 2 obrazy on polaczy w jedno
Zartowalem,rece opadaja,nikt nie czyta instrukcji?
Witam,to czym masz kolego to podłączone?drutem?Nie zauwazyłes,ze tu jest HDTV-forum.pozdr.
U mnie jakość sygnału ponad 90% i to samo, czyli brak zescalenia obrazów side by side i tylko możliwość konwersji z 2D do 3D. Zna ktoś rozwiązanie, czy to lipa jakaś ze strony n-ki? A może jest tu wymagany kabel hdmi 1.4 żeby telewizor rozpoznał sygnał 3D?
Witam,to czym masz kolego to podłączone?drutem?Nie zauwazyłes,ze tu jest HDTV-forum.pozdr.
Zastanawiam się skąd się takie pustaki biorą? Nie wnosząc nic konstruktywnego do rozmowy za wszelką cenę nabijają sobie ilość postów, bo to dla nich najważniejsze. ŻalWitam,kabel HDMI 1,4 obowiazkowo najlepiej pod kolor TV.A czytanie instrukcji na stare lata wnukom,przyda sie moze oni skorzystaja.pozdr.
I następna rzeczowa odpowiedź - daj już sobie spokój - jezeli nie znasz odpowiedzi na pytanie to wogóle się nie udzielaj.Witam,to czym masz kolego to podłączone?drutem?Nie zauwazyłes,ze tu jest HDTV-forum.pozdr.
Dzięki Artwroclaw. U mnie też śmiga po przełączeniu na 1080i. I nie trzeba było kabla pod kolor telewizora kupowaćZnalazłem rozwiązanie - 1080i (HDMI). Na dekoderze miałem ustawione RES 720p i 3D nie działało. Jak przełączysz (trzeba dwa razy wcisnąć "RES") przejdziesz do 1080i i powinno ruszyć.
Pozdrawiam.
Jeśli pytanie skąd, to odpowiedź z budowy, a nie na budowie...Witam;CYTAT;Zastanawiam się skąd się takie pustaki biorą?
NA BUDOWIE.!!!
Witam
zakupiłem wczoraj 46 C8000 i ogólnie jestem szczęśliwy wygląd TV poraża , ale mam parę pytań oglądam wszystko z "n'ki" i jak oglądam obrazy w HD np:HBO HD lub każdy inny program i nacisnę na pilocie samsunga info wyświetla mi się że sygnał jest 50hz czy tak powinno być nie miało być 200hz (nie zabijcie mnie jak gadam głupoty)? druga sprawa jest taka jak oglądam jakieś Hd to mam takie dziwne wrażanie że film jest jakby nakręcony w starym stylu seriali nie wiem jak to określić ale niema tej takiej hollywoodzkiej mgiełki da się jakoś to zmodyfikować ? trzecie pytanie czasem płynność obrazu HD dziwnie zwalnia tak jak by brakowało jej płynności przy szybkich ruchach , reszta jest perfect , ale prosił bym o jakieś opinie i pomoc w tych 3 problemach !
z uszanowaniem
Michał