kanały sportowe
Panowie najnowsze wieści - Eurosport zaraz wraca w analog i Z HD w DTV upakują. Na 95% już pewne 
A Polsaty zostaną najprawdopodobniej.
I to są dla mnie najważniejsze informacje

Póki co nie złożyłem wypowiedzenia, a jeśli oferta sportowa zostanie przynajmniej
utrzymana na dotychczasowym poziomie to nie ma powodu uciekać z MM. Dla mnie spore znaczenie ma
siatkówka i ogólnie wysoki poziom relacji sportowych realizowanych przez Polsat.
Wcześniej miałem Cyfrowy Polsat i jakość obrazu oraz oferta była zbliżona do MM. Minusem był brak oferty analogowej (wiem że to brzmi dziwnie), a raczej brak możliwości podłączenia kilku telewizorów, choć przed rokiem mi to jeszcze nie przeszkadzało... Oczywiście, że jestem za pełną i jak najszybszą cyfryzacją, ale jeśli miałoby to oznaczać możliwość podłączenia tylko jednego telewizora za jeden abonament to bardzo dziękuję. W USA operatorzy cyfrowi za symboliczną opłatą podłączają kilka dekoderów dla jednego domostwa w ramach jednego abonamentu. A my mamy jakieś raczkujące multiroomy.
P.S. Mój dekoder MM jest dość powolny (mam porównanie z CP i z N), ale przynajmniej nie gubi sygnału czy kanałów, nie musiałem go jeszcze restartować - używam od kilku miesięcy. Internet działa prawie bez zarzutu. Największym minusem w MM są dla mnie późno dostarczane rachunki, czasem nawet po terminie wpłaty i od razu z ponagleniem w oddzielnej kopercie... Póki nie odetną sygnału to jest to nawet zabawne
white