To był akurat pan.maciekalisz napisał:Dziwne że ja o tym nie wiem - a wiedziałbym pierwszy Nie pytajcie skąd.
Panie w BOK w Gdyni to wogóle wynalazki i nie zabardzo wiedzą o co chodzi. Sprzedaja usługi których jeszcze nie ma - jak mogą sprzedawać skoro softu do nowych dekoderów nie ma jeszcze na sieci NIGDZIE w Polsce. ehhhh - najwcześmniej przed świętami coś może sie zacznie.
Panowie najnowsze wieści - Eurosport zaraz wraca w analog i Z HD w DTV upakują. Na 95% już pewne
Mogłem wyjść, z podpisaną nową umową na ten dekoder. Być może samo podłączenie odbyłoby się w bliżej nieokreślonej przyszłośći. Wątpię, żeby sobie robił jaja. Propozycja padła po pytaniu, czy i kiedy będą w MM dekodery z HDD. Na to dostałem odpowiedź, że już są wraz z podanymi cenami.
Co do Eurosportu. Klient przedemną był bardzo marudny i jemu ten sam pan mówił, że Eurosport wraca od stycznia.
Swoją drogą sama procedura zwrotu dekodera jest upierdliwa. Najpierw trzeba wymówić umowę z miesięcznym wypowiedzeniem osobiście w BOK, a następnie w terminie 3 dni po upływie umowy samemu zdemontować ustrojstwo i zanieść do BOK, oczywiście odstając znowu swoje w kolejce.