Ja rozumiem ze cieszysz sie z N-ki ale kazdy Twoj ostatni post to w kolko jedno i to samo.pattro napisał:to ty nie wiedziales ze w MM sa dekodery z nagrywarkami?
ja mam np dekoder Full HD, Dysk do nagrywania 1 Terabaj ( proponowali mi 3 terbajty ale mi niepotrzebne) dekoder odbiera YouTube ma także gry w Full HD !! oraz jest VOD, EPG 3D oraz przewijanie i pauzowanie programów na żywo mozna odbierać takze DVB-T
jest ponad 100 kanałów i 17 HD ( w tym Polsat HD Tvn HD Nsport HD EuroSport HD itp ) MM to najlepsza tv w polsce !!
:fool: ale mi odbijaza długo byłem w MM i mydlili mi oczy
w MM NIE MA I NIE BEDZIE DEKODEROW Z NAGRYWARKA !
To moze inaczej, a jak tam u Ciebie odbior Polsat Sport, Polsat Sport Extra, Polsat Sport HD, National Geographic HD w N-ce? Dobry obraz?

Co do dekoderow z HDD beda, o to mozesz byc spokojny.
Gry w HD.... ta to musi byc super, co tam masz kolko i krzyzyk?
Jak masz tam gry pokroju to co widzialem u znajomego na konsoli PS3 to wtedy napisze ze zazdroszcze, w kazdym innym przypadku jest to zapchajdziura. Ten nowy dekoder w N-ce Turbo z tymi gierkami to na pewno nie dla mnie.
Aha jeszcze jedno, nie masz dekodera FULL HD
Kanały HD nadaja max w 1080i (obraz z przeplotem) a szumnie nazwane glownie z punktu widzenia marketingowego FULL HD to jest 1080p (obraz bez przeplotu). Poczytaj jaki potrzebny jest bitrate do Full HD.
Poki co 1080p to blu-ray
Ostatnia edycja: