Ale ja np. nie mam żadnej łączonej promocji, dostałem po prostu pakiet Basic w tzw. "promocji" ( to, że ktoś sobie coś w MM wymyślił i nazwał promocją nie oznacza, że to faktycznie jest promocja ).
Nie chcę się spierać, ale po prostu wiem, że tak jak pisze kolega dark99 MM swoich abonentów ( już tych pozyskanych) ma gdzieś.
O jakiej zmianie regulaminu mów ta pani?!?!?!
Kompletnie jej nie rozumiem, regulamin trzeba tak formułować aby firma mogla zarabiać. Pojawiają się nowe usługi ( programy ) a my ich kupić nie możemy. To ja mam chodzić i się o coś wielokrotnie prosić???
Jak już wcześniej pisałem ja w tej tzw. promocji dostałem pakiet kilka złotych taniej..., a i tak płacę prawie 160zł, widocznie MM nie zależy na moich pieniądzach. I nie tylko moich, wielu znajomych dało się ostanio skusić ich reklamie ( chociaż ich ostrzegałem ) i już narzekają...
Bez TV można żyć i bez nowych programów też. Ja spokojnie poczekam aż mi się umowa skończy i po prostu podziękuję Tej firmie.....
Mam już tego serdecznie dosyć. Coś wykombinuję aby zamontować antenę satelitarną i wezmę sobie telewizję N. Za ponad 100zł z pewnością będę miał dobry pakiet....
A firmie Multimedia podziękuję i tyle.
Pozdrawiam wszystkich abonentów MM.
Przy okazji.
Ktoś mógł kupić pakiet Komfort w mieście X. W innym mieście już nie...
Tak dla przykładu u mnie na jednym osiedlu są różne regulaminy dla różnych osób, tak właśnie jest w MM...
Edit
Żeby było śmieszniej, dzwoni do mnie pani z MM i mi opowiada jaki to ja jestem dobry klient bo mam taki pakiet i taki i jeszcze taki... i ona w swoim dobrodziejstwie zauważyła, że brakuje mi jeszcze do szczęścia HBO... Ja na to, że za HBO to dziękuję, ale interesują mnie nowe kanały - skoro jestem takim dobrym klientem.... I tutaj koniec rozmowy