Darek może u Ciebie tzn. w Twoim mieście Multimedia ma jakąś inną skalę..
marciniozo napisał:Darek może u Ciebie tzn. w Twoim mieście Multimedia ma jakąś inną skalę..
U mnie wersja 33:DarekGdynia napisał:Ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie ale mamy na forum paru kolegów z Gdyni, Panowie opiszcie jak to u Was wygląda
cypis1 napisał:u mnie - w Świdnicy - też mam w dekoderze nr 5........................
a ty neox dobrze wiesz na co najbardziej liczyliśmy w związku z nowym softem więc nie ironizuj z tym czytaniem ze zrozumieniem - sam jeszcze w maju pisałeś, że nie wiesz czy coś się zmieni w jakości obrazu czy nie, więc łudziliśmy się po cichu, że jednak się zmieni.
Hallmann_AG napisał:no i gdzie ten nowy kanał do chu*a, oni sa pojeb*** ta cala multisyf. Robia afere na cała polske ze od 1.07 wchodzi interaktyw a tu dupa szkoda slow....
wydaje mi się, że to nie jest zniecierpliwienie tylko ciekawość (akurat nie moja, bo ja chcę mieć dobrą telewizję, a nie interaktywną zabaweczkę) - skoro coś tam się zapowiada, podgrzewa się oczekiwania, to nawet po to, żeby się rozczarować wielu chciałoby ten NOWY kanał zobaczyć. W końcu Multimedia to nasz lider innowacyjności - słusznie nagrodzony godłem Teraz Polska.masloww napisał:co do kanału interaktywnego to nie wiem na co liczycie w związku z jego pojawieniem się, ale po zniecierpliwieniu widać że fantazja niektórych zanadto ponosi
Właściwie to dlaczego w Multimedia brak VOD w wersji HD ?Cyfra+ VOD: Filmy o połowę tańsze na wakacje
[...]
Letnia promocja na usługę Cyfra+ VOD będzie trwała do 15 do 30 lipca 2009 roku. W tym czasie abonenci Cyfry+ korzystający z usługi będą mogli wypożyczać filmy po promocyjnej cenie - z rabatem 50 procent.
Promocja dotyczy wszystkich filmów dostepnych w ofercie, wśród nich m.in. "Madagaskar 2", "Czerwone piaski", "Boisko bezdomnych", "Eagle Eye", "Ghost Town", "High School Musical: Ostatnia klasa", "Króliczek", "Lokator", "Mistrz", "Motel 2: Pierwsze cięcie", "Nie zadzieraj z fryzjerem", "Piorun", "Punisher: Strefa wojny" czy "To nie tak jak myślisz kotku".
[...]
Standardowe (bez promocji) ceny poszczególnych pozycji w Cyfra+ VOD wynoszą odpowiednio: premiera w standardzie HD - 13 zł, premiera w standardzie SD - 11 zł, hit filmowy - 8 zł, koncerty - 4 zł. Zakupiony program abonent może obejrzeć dowolną ilość razy w ciągu 48 godzin.
Żródło: media2.pl