dziadzius4
Member
neox a to jest pewne że dziś w nocy będzie nowy soft 'dla całej polski; skąd masz takie informacje? czy warmińsko-mazurskie otrzyma soft?
No napisalem ze dzisiaj soft dostanie "reszta" miast.dziadzius4 napisał:neox a to jest pewne że dziś w nocy będzie nowy soft 'dla całej polski; skąd masz takie informacje? czy warmińsko-mazurskie otrzyma soft?
pattro napisał:nie wyluzuje ! wkońcu płace to wymagam
rozumiem ze soft juz w pelni sprawny skoro wdrozenie idzie na cala Polske ?neox napisał:Czlowieku wyluzuj, ten kanal owszem jest ale to narazie test i poki co tak zostanie.
Dzisiaj w nocy reszta miast dostanie nowy soft.
DarekGdynia napisał:Nie wiem skad opinie ze wolniej dziala, neox twierdzil ze przy nowym bylo duze przyspieszenie dzialania np. guide-a wiec ciekaw jestem sam jak to bdzie po updacie..
pattro napisał::hmm: dzis dotarł do mnie nowy soft i powiem jedno ..... jedna wielka masakra ! tak masakra ! to co teraz jest za oprogramowanie to szok kazdy kanal sie tnie jest niezgodnosc dzwieku z obrazem dekoder tak zamula ze szok ! nie jest juz ta sama czulos co wczesniej ! a tak dla ciekawostki dodam ze jest nowy soft a tego ich kanalu nie ma nawet jako test ta firma mnie zadziwia coraz bardziej ;]
cypis1 napisał:jaki nr ma ten nowy ekstra soft? ktoś tu pisał, że 33 - ale ja w informacjach systemowych nie mam takiego numeru?
coś tam się rano wgrało, zainstalowało i... tyle. Po staremu. Nie zauważyłem żadnych zmian - guide jak na moje oko nie działa szybciej (za to dochodzi do końca i nie leci dalej od 1, tylko zatrzymuje się i trzeba wracać), a co najważniejsze jakość obrazu jest tak samo słaba, jak poprzednio - może lekko ociepliła się temperatura kolorów, ale co to za zmiana?
marciniozo napisał:5 ???????????
To coś nie tak, u mnie "jak drut" jest 33........