corass napisał:jestem w trakcie zmiany lokum a wiec trzeba wybrać dostawcę kablówki. Padło na UPC - tv+net 6mbit, cena należała do rozsądnych. Zadzwoniłem i dowiedziałem się, że nie sięgają (w dzisiejszych czasach gdy walka o klienta tak ważna nie ma ich na 4 letnim osiedlu?). Pozostaje MM... zaczynam czytać ten wątek i moja mina zaczęła wyglądać tak. Nie dość, że muszę mieć pakiet analogowy konfort za 52,50 zł do tego muszę dołożyć 14zł za pakiet Basic. Fakt aktualnie jest promocja 'w pakiecie taniej', gdzie Basic + net6mbit=122zł przez pół roku.. ale po upływie tego czasu... nigdzie nie jest napisane, trochę bałagan mają z tymi promocjami wg mnie... Neta musze mie w miare szybkiego, moze uda mi sie zalatwic cos od innego operatora, wiec zastanawiam sie nad talerzem... co polecacie?
Ja tez dzwonilem niedawno do UPC w sprawie kablówki. W moim bloku jest tylko dostepna w jednej klatce ( blok 4 klatkowy). Tez bylem tym faktem bardzo zdziwiony. Pewnie jest to jakas nielegalna umowa miedzy operatorami. U mnie moge miec tylko MM. UPC ma niezla oferte i z tego co slyszalem malo awarii. Jak bedzie konczyc mi sie promocja w MM to popytam dokladnie co jest grane. Dodatkowej anteny nie chce zakladac.
Wczoraj wieczorem znowu mialem stop klatke na canal+hd film.