marciniozo napisał:I tu się nie zgodzę.... Miałem jak piszesz w promocji internet 2MB i po upływie dwóch miesięcy od podpisania umowy nie było żadnego problemu żeby podpisać nową promocyjną umowę na internet 6MB....
te dwie firmy są bardzo podobne w działaniuxolzok napisał:Nowe promocje na internet pewnie się pojawią po 7 października bo w tym właśnie dniu mają pojawić się nowe promocje na Neostradę i TV w TP.
semezy napisał:Informacja dla użytkowników DTV w Szczecinie, z dzisiaj, z party line MM, Cyfrowy Komfort nie jest przewidziany do wprowadzenia w najbliższym czasie, a po pytaniu do Pani co rozumie przez najblizszy czas, odpowiedź brzmiała że w tym roku nie będzie. Czytała mi nawet jakiś harmonogram wprowadzenia ww pakietu w róźnych miastach i Szczecina nawet nie ma w tym harmonogramie. Jak tak dalej pójdzie to ich oferta dla kaźdego miasta będzie inna. Nie wspomnę nawet że nie ma tych 4 nowych programów wprowadzonych kilka miesięcy temu. Szczecin chyba jest za małym miastem żeby dbać o klientów w nim, a może jest za daleko od Centrali i drutu im do nas nie styka. Trzeba chyba się będzie rozejrzeć za innym dostawcą mediów.
Te rozbieżności nie dziwią mnie wcale, w tym bałaganie sami pewnie nie wiedzą co będzie a co nie, mi wyraźnie powiedziała że Szczecina nie ma w harmonogramie wdrożenia cyfrowego komfortu. A jak byłem w Biurze MM w Szczecinie pod koniec września to też nic nie wiedziała na temat terminu wdrożenia u nas w mieście.pozi ppp napisał:a ja dzisiaj dzwoniłem do BOKU i pani mi powiedziała że do końca pażdziernika cyfrowy komfort bedzie w szczecinie.dziwne rozbieżności w informacjach.
semezy napisał:Te rozbieżności nie dziwią mnie wcale, w tym bałaganie sami pewnie nie wiedzą co będzie a co nie, mi wyraźnie powiedziała że Szczecina nie ma w harmonogramie wdrożenia cyfrowego komfortu. A jak byłem w Biurze MM w Szczecinie pod koniec września to też nic nie wiedziała na temat terminu wdrożenia u nas w mieście.
A ty dzwoniłeś na party line czy do BOK w Szczecinie ????
pozi ppp napisał:... a oferta uboga jak stara krewna.
marciniozo napisał:Witam!
No nastąpiła jakaś zmiana w podejściu do klienta....
Wczoraj kategorycznie nie mogłem przejść z pakietu Basic na Komfort.
Dzisiaj już mogę, ale muszę zapłacić karę