TVN HD wiadomo REWELKA, 16:9 robi swoje ale czesc materialu daja tak samo jak np. na TVN24 w 4:3 no i prawdziwego HD to tam malo, poki co skalowanko ale i tak wyglada super. Czekam na wieczor filmowy dzisiaj z druga polowka u boku Tylko mnie kochaj
a pozniej Matrix
TVN7 to mnie cieszy bo dzwiek DD (co prawda TVN daje DD 2.0) ale sama jakosc hmmm w sumie to samo co analog chyba. Kanaly SD to kanaly SD, chce wiecej HD. Niech dadza Polsat HD i TVP HD (chociaz TVP ogladam tyle co kot naplakal).
Reszta, calkiem calkiem ale nie myslicie chyba ze MM na nowych kanalach nagle daje lepszy obraz a inne olewa, w sumie wszystkie kanaly w DTV SD - dla mnie roznicy wielkiej nie ma, cieszy mnie to ze co raz mniej bede ogladal analog to przelaczanie mnie meczy, jeszcze kilku kanalow mi brakuje w DTV.
TVP Historia (nadawce tego kanalu czyli TVP to chyba pogielo
logo kanalu jest ogromne LOL), FilmBOX FAMILY, Discovery HISTORIA, ID Investigation Discovery, BBC Life Style i DOMO jesli kogos takie kanaly "tematyczne" interesuja to OK - ja pewnie nie bede tego ogladal w ogole, obraz jest troche bardziej wyrazny ale to zwykle SD wiec malo mnie interesuje. Cieszy rowniez ze jest Ale Kino.