to jest pomysł na biznes! czemu by nie założyć własnej tv cyfrowej i samemu ją oglądać ,z takim oto pakietem po konkurencyjnych cenach i później jeszcze na tym zarobić :hmm:Snakeee napisał:Jak na naszym rynku pojawi sie operator, ktory zrobi taki pakiet:
Canal+, Canal+ Film HD, Canal+ Sport HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Polsat Sport HD, Discovery HD, NG HD, TVN HD, Polsat HD, HBO HD, Animal Planet HD, MTV HD, TVP HD i bedzie dodawal kolejne kanaly HD to ide do niego i nic wiecej nie potrzebuje! Chce placic tylko za te kanaly, zadne SD mnie nie interesuja.
masloww napisał:nic dziwnego że ekipa z Kalisza dała dyla z forum; nie sposób bronić MM przed takim idiotyzmami, które się ostatnio tam dzieją; pewnie już wcześniej wiedzieli co się święci
http://forum.satkurier.pl/viewtopic.php?f=10&t=42&p=261097#p261097bourbon napisał:We wrześnio czy nawet w sierpniu parę osób tutaj marudziło, że wkrótce ma zniknąć Discovery World z analogu, robiąc miejsce nowym kanałom w cyfrówce - i jakoś jeszcze nie zniknął ten program
TVS nie jest nowym kanałem, bynajmniej u mnie; Discovery World jest faktycznie dostępny i jest to program, którego nie ma na liścieparysz2 napisał:Cześć , ja z Inowrocławia . Jest już u nas postęp , pod nazwami nowych kanałów pokazał się dziś sygnał. Parę odkodowanych (Discowery World , Silezia i jeszcze coś) , a część dopiero jak się wykupi Komfort.
też się zdrzaźniłem z tym meczem;jtd napisał:Czy ktos wiec kiedy dolacza i czy wogole do cyfrowki lub analoga Polsat Futbol ?! Dzis mecz Urugwaj-Argentyna a ja nie obejze bo nie mam Polsat Futbol...
adamo_ napisał:A ja dziś sobie założyłem internet z Multimedia, nowa promocja jest całkiem fajna łącze 6MB za 54 zł i umowa na 12 miesięcy. Własnie ściągam filmy HD ) leci 1,2 mb.s
Jak ściągasz plik z prędkością 1,2 MB/s to musisz mieć łącze 10 Mb/s a nie 6 :hmm: Zrób sobie test łącza na speedtestadamo_ napisał:A ja dziś sobie założyłem internet z Multimedia, nowa promocja jest całkiem fajna łącze 6MB za 54 zł i umowa na 12 miesięcy. Własnie ściągam filmy HD ) leci 1,2 mb.s
Gdzie dokłanie na wschodzie? Zapewniam Cię, że na wschodzie kraju jest pełen dostęp do usług MM.adamo_ napisał:A ja dziś sobie założyłem internet z Multimedia, nowa
ale wziałem sam net, bo u mnie na wschodzie kraju niestety multimedia nie ma jeszcze oferty ani cyfrowej ani HD ...... poczekamy