Właściciele firmy MM "obrazili" się na Eurosport i możemy o nim zapomnieć....
Co do nowych kanałów HD każdy nowy cieszy.... Inna sprawa to ich wartość merytoryczna, że tak powiem... np. kanał Luxe HD - oko można pocieszyć, ale jest to kanał FTA a w MM w płatnym pakiecie?!?!?
Tak w ogóle to polityka MM zadziwia, pewnie, że nie wszędzie jest konkurencja, ale jest jej jednak coraz więcej - u mnie w klatce jest już skrzynka konkurencji - przed przejściem do nich powstrzymał mnie brak pakietu cyfrowego z kanałami HD /
A w MM nikt nie słucha głosów abonentów, jej właściciele żyją w samouwielbieniu i liczą tylko zyski, oj aby się nie przeliczyli....
A tak co do jakości to powiedzcie mi jak to jest bo już przestaję to rozumieć. Nigdy nie byłem i nie jestem fanem formatu divx. Ale ostatnio wpadła mi w ręce płytką no wkładam ją do odtwarzacza i .... bardzo się zdziwiłem. Jakość na prawdę mnie zaskoczyła...
No i tu pytanie, czy nasi nadawcy TV tak bardzo tną bitrate i rozdzielczość, że pierwszy zwykły divx 640x272 bije ich jakość nadawania na głowę????????
Chyba tak bo np. jakość kanału Canal+ SD jest bardzo dobra, czyli jak się chce to można....