DarekGdynia
New member
pozi ppp napisał:u was tez dzis tak wolno internet chodzi?
Nie predkosc oki, ale za to jak od kilku tygodni sprawdzam IP to mam info ze mam przydzielone z Rzeszowa !@@!# rzeszow.mm.pl. Cyrk
pozi ppp napisał:u was tez dzis tak wolno internet chodzi?
dziadzius4 napisał:pojawił się kanał luxe tv -iława
A mi wyswietla LublinDarekGdynia napisał:Nie predkosc oki, ale za to jak od kilku tygodni sprawdzam IP to mam info ze mam przydzielone z Rzeszowa !@@!# rzeszow.mm.pl. Cyrk
kawałek światła testują pewnieHallmann_AG napisał:A mi wyswietla Lublin
dziadzius4 napisał:witam chciałbym się dowiedzieć do czego mogę wykorzystać gniazdo w dekoderze Ethernet
mam to samo, co jakiś czas muszę stb z prądu wyłączać, żeby zechciał ruszyćk0val napisał:ciągle mi się wiesz dekoder i programy godzinę się lądują
Domer napisał:Pewnie juz ktos pytal. Jezeli tak to niech ktos wklei o co chodzi. Od niedawna na kanale playboy tv wyskakuje ramka z napisalem zebym wybral profil i podane sa cyfry od 0 do 9 oraz back. Naciskam po kolei kazdy i nic sie nie dzieje. Wiecie co z tym zrobic?
marciniozo napisał:Pattro koniecznie "zdaj relację" z seansu. Pytałem wcześniej, ale nikt nie odpisał.
Sam bym zobaczył ten film w VoD, ale dopiero co oglądałem z płyty...i film wypadł bardzo dobrze!!!
Czekam na Twoją ocenę Transportera 3 w HD w wydaniu MM....!?