pozi ppp napisał:nie wiem jak u was ale oglądałem dziś na polsacie sport hd mecz siatkówki wen-polska.Obraz to jakas tragedia i farsa ,koło hd to nawet nie leżało,sd to nawet nie jest- obraz jakis pomazany ,niewyrażny,pikselizacja straszna.prosze o opinie.dzieki
pattro napisał:a ja dzis dostalem tą ulotke z tymi nowosciami czyli co moge do 1 lipca liczyc na nowy soft ?:hmm:
miciu10 napisał:Z kolei w sprawie reklam VOD, których zrzut dałem wcześniej, MM odpisała, że aby się one nie pojawiały mam wyłączyć Okno informacji (to które pojawia się przy przełączaniu na dany kanał z informacją o aktualnym programie). Szkoda słów.
Pozdrawiam
bourbon napisał:Jest tez inny sposób na wszelkie reklamy akcji promocyjnych - wystarczy odłączyć sobie z prądu VOD i po jakimś czasie mamy tylko sam pasek informacyjny.
neox napisał:Hehe odlaczyc z pradu VOD? Chyba masz na mysli modem, tylko ze nie wszyscy maja oddzielny modem to raz a dwa nie zdziw sie jak po czasie znikna Ci kanaly
Modem nie jest tylko od VOD.bourbon napisał:Jak na razie nic nie znika, będzie trzeba to załączę na ponowne załadowanie kanałów. Po co mam tracić prąd na coś, czego nie używam ? Czyli modem od vod.
Nie pasuje mi, że żeby wyłączyć reklamę muszę się pozbyć jednej z funkcjonalności. Czyli za jedną z zalet DTV (informacja o aktualnym programie) tak naprawdę muszą zapłacić oglądaniem niechcianych reklam.neox napisał:Zastanawia mnie jedno co Ci nie pasuje w tej informacji???
Otrzymales rzetelna informacje jak mozna wylaczyc reklamy.