kirek jak z odtwarzaniem mkv z kilkoma ścieżkami dźwięku i napisów na tym netgear?
Kilkoma to nie wiem, miałem pliki z dwiema ścieżkami audio do wyboru. Napisów wewnątrz MKV nie sprawdzałem osobiście, bo takowych plików nie używałem, ale na forach piszą, że bezproblemowo. Napisy zewnętrzne jak najbardziej OK, konfiguracja i możliwości wyboru stron kodowych, używałem UTF8. Aha, nawet odtwarza TXT[/QUOTE]
czy wysyła audio hd po hdmi?daje radę z m2ts, avchd,ts itp?odtwarza flac?jak z dts w mkv - opis mówi że kibel....
Nie jestem jakimś wielkim pasjonatem wyuzdanego dźwięku, więc nie posiadam również wyuzdanego sprzętu
nie ukrywam że podoba mi sie ten sprzęcik - jest niedrogi - spore mozliwości i ładny wygląd...
Ha, niedrogi to on był na Ibood... Ceny zachodnie minimum 300 dolców, u nas ciut, ciut taniej. Ale tu się płaci za brand plus wszystkie opcje bezprzewodowe: DLNA, dual band WiFi, Push 'N' Connect, do tego zaimplementowany DRM, rack na HDD itp.,itd.
Reasumując: klasyczne możliwości urządzenia na Sigmie 8635, plus rozbudowane zarządzenie, opcje sieciowe i katalogowanie multimediów i 500 GB HDD, wyposażeniowo dwie klasy wyżej od Popcorna A110, Tvixa M-6500A, coś jak Qnap NMP-1000 tylko z dyskiem i znacznie ładniejsze.
Ostatnia edycja: