Nie wiem dlaczego są tylko 2strony postów jak tv designem przykuwa ostro uwagę, widzę również że pięknie odbiera sd.Widziałem na własne oczy jak odbiera sd i według mnie bardzo ładnie, lepiej odbiera niż inne soniaki, które nie posiadają 100hz.Użytkownicy tego tv bardzo proszę odezwijcie się w tym temacie bo mam możliwość kupienia tego tv 46cali więc o 6cali większy w bardzo dobrej cenie, taniej niż na ceneo/skapięc ;]
Potrzebuję informacji czy ten brak 100hz może wpłynąć źle na tv, testowałem go tylko na sygnale sd i bardzo ładnie odbierał, bez żadnych ścin czy przymulenia obrazu albo wystąpienia złego kontrastu/podświetlenia i najważniejsze tak jak wcześniej wspomniałem bez ścinek a to ważne bo model bez 100hz.Bardzo was proszę użytkownicy tego tv napiszcie bo design ma przepiękny, taki tv to można na ścianie powiesić a nawet trzeba.Ciągle myślę czy te 100hz jest potrzebne w tym modelu, czy nie lepiej dopłacić(no można powiedzieć nawet gruuubo dopłacić do 100hz bo naprawdę mam dobrą cene na ten model).Jestem w ogromnej rozterce, tv odebrał pięknie sygnał sd chodzi tutaj o dvd ale parę filmów/scen sprawdzałem i wg.mnie jest ok ale ... no właśnie ale czy ten brak 100hz bardzo widać w tym tv.Bardzo proszę o konkretne odpowiedzi bo ten tv design to chyba ma najlepszy z telewizorów, jak go zobaczyłem odrazu przykuł uwagę co to za model, popatrzyłem Toshiba i wszystko jasne ;]
Nowszy model z3030 poszedł jak świeże bułeczki, boję się że również ten model może się szybko sprzedać dlatego proszę o szybkie, konkretne posty.
Pozdrawiam i mam nadzieję że pomożecie nam biednym użytkownikom, którzy nie wiedzą jaki tv wybrać

Sami wiecie jaka to ostra rozterka, na początku już ma się modele ale później wychodzą nowe z ostrą ceną więc odpadają jednak ... czy dopłacić hmm to rozterka numer1 następnie można powiedzieć promocja/rabat/dogadanie się rozterka numer 2

itp. itd. mógłbym tak pisać do 24:00 ...
Pozdrawiam i pomóżcie bo według mnie jeden z lepszych tv ale ... ja w tych klockach nie siedzę dlatego potrzebuję głównie użytkowników tego tv opinie, pozdrawiam Piotr.