AlbertoTomba
Active member
Wersje filmów
Chętnie spróbuję. Gdzie znajdę tą wersję? Coś nie widzę na telegramie, ale pewnie ja nie umiem szukać562 śmiało instaluj. A jeśli nie używasz disney+ to odrazu test 19 podziękujesz później
a jak wrażenia z 19? Co poprawili?562 śmiało instaluj. A jeśli nie używasz disney+ to odrazu test 19 podziękujesz później
Hehe no właśnie zauważyłem na tym sofcie, ze jak puszczam UHD z obrazem w HDR10, to jeśli są czarne pasy, tv w ogóle ich nie wygasza (zresztą nie wygasza to mało powiedziane - są wręcz szare, jak na jakimś samsungu LCD 10 lat temu, masakra)... local dimming high czy off - bez różnicy. Dawno nic w HDR10 nie oglądałem bo większość płyt jest w DV, a tu takie jaja...562 śmiało instaluj. A jeśli nie używasz disney+ to odrazu test 19 podziękujesz później
Ale gdy źródłem jest HDMI? Bo mi z mkvek też śmiga, ale gdy źródłem jest player 4K na hdmi, to HDR10 wygląda jak gówno (DV bez problemu)U mnie na c825 wygaszanie działa bez zarzutów. Wycinam czarne pasy poprzez zoom ale specjalnie teraz sprawdziłem i jest ok