AlbertoTomba
Active member
Przycisk power i joystick są po środku TV, "pod" logiem TCL, pod ekranem
Jaki nowy soft? Na telegramie nic nie widziałem.Choć jeden problem mnie ominął bo ja dalej spdif->ampli yamahy.
Powłączane dolby atmos, logo atmos na netlixie , na disneyu(wreszcie wrócił po aktualizacji), tyle że ja nie mam prawa mieć tego atmosa na mojej starej yamasze.
Interpretuje to jako dolby digital 5.1 co mnie cieszy bo kiedy apka disneya miała focha, szło tylko stereo.
Soft też 469.
Z obserwacji:
- przyszedł kolejny update usług datowany na koniec października
- jak ktoś używa to zaczęły działać kanały hybrydowe z naziemnej (tvp kultura2 i inne), wcześniej nic się nie działa więc podejrzewam że po tych usługach, może komuś się ta wiedza przyda
Ciekawsze jest to, że na 935 wrzucalem z pendraka, bo po necie nic nie przyszło. Natomiast 835 dostal v469 po necie jakiś miesiąc temu CzaryW sumie ciekawa sprawa z softem i Atmos. U mnie na 469 działa. Swego czasu przestało na Disney + ale to wina aktualizacji apki była i naprawili.
Bo dział softu w Tcl jeszcze się nie zorientował, że nowy model mają .Ciekawsze jest to, że na 935 wrzucalem z pendraka, bo po necie nic nie przyszło. Natomiast 835 dostal v469 po necie jakiś miesiąc temu Czary