TCL Seria P60

Status
Zamknięty.

Koksiu11

Klub HDTV.com.pl
vip
Czym się różni pneumat twoj model od mojego ?
Mój kupiony 12 kwietnia , czerń 51 artefakt na 80 procent brak. Chyba że ślepy jestem albo nie umiem tego dostrzec. Nie mam problemów z tv

Ostatnia edycja:

Rossi90

New member
U mnie przy czerni 51 też widoczne artefakty, wersja to (kupiony w poniedziałek):
Tcl u55p6064
Wersja oprogramowania: V8-T658T01-LF1V126
Wersja systemu TV+: V3.1.2(V8-1702243-MF1V312)

Pneumat2

New member
Ty masz pneumat thomsona nie tcl ?

Tak, ale gadaliśmy przecież ze to bliźniaczy model. Nawet w pomocy mam napisane żeby wszystko kierować do firmy TCL i w Thomsonie tez mnie do TCL odsyłają i pomoc techniczna tez idzie z TCL. Branding inny i tyle, jeden pies. Po wersji oprogramowania widać ze ja mam najwcześniejszą bo kupiłem go w marcu, koksiu ma już z innym numerem bo z kwietnia a najnowsze oprogramowanie ma Rossi90 bo ma wersje oprogramowanie z końcówką LF1V126

Koksiu11 i Rossi99 macie tez nowsze wersje systemu bo macie je 24.02.2017 roku a ja mam z 11.02.2017

Attachments

• IMG_1680.JPG
    IMG_1680.JPG
    605 KB · Wyś: 74
Ostatnia edycja:

Pneumat2

New member
Puenta jest taka, że błędu nie usunęli albo jest jeszcze nowsza wersja oprogramowania. Mamy prawie czerwiec więc szt. które w tygodniu zeszły z fabryki może już mają wgrany nowszy sofy. Trzeba by zdobyć jakiegoś świeżaczka jeszcze ciepłego prosto z lini produkcyjnej hehe

nodeb7

New member
Wychodzi na to że wersja 43" nie ma tego problemu.

kiki,

możesz to potwierdzić? na którym modelu sprawdzałeś?

Może udostępnijcie kawałek nagrania gdzie widać te artefakty, wtedy łatwo będzie sprawdzić czy jest problem czy nie ma.

Pneumat2

New member
No zobaczymy. Jak to będzie. Miejmy nadzieję że wpuszcza ta aktualizację i poprawia wam te błędy.

Nam hehe?:) to że nie dostrzegasz problemu nie znaczy że go nie ma:)
Zrób test i pokaz nam prawdę:) nie wierze, że masz starszą wersje softu od rossi90 i u niego jest a u Ciebie nie ma, to nielogiczne

Ostatnia edycja:

Koksiu11

Klub HDTV.com.pl
vip
Ale ja mówię o tym że np ja nie mam problemu z tym ,że na wszystkich źródłach mam ustawienia z kalibracji.

Pneumat2

New member
Ale ja mówię o tym że np ja nie mam problemu z tym ,że na wszystkich źródłach mam ustawienia z kalibracji.

To da się przeżyć, zresztą z tym nie ma pewniaka że użytkownik tamtego Tv nie robi czegoś źle. Zresztą tamten użytkownik nie sypnął danymi ze swojego Tv wiec nie ma z czym porównywać. Masz problem z czernią czy nie?

Koksiu11

Klub HDTV.com.pl
vip
No właśnie kurde tak jak mówię ja wziolem 43 całe , może ktoś kto ma 43 też się wypowie. Chyba ,że mi trafił się jakiś model naprawdę dobrze zrobiony :)

Status
Zamknięty.
Do góry