TCL 65EP680 55EP680 50EP680 - najnowszy firmware - tylko firmware!

tranzystor82

New member
pewnie tak jak philips sie zobowiązuje od lat i ma to w dupie po czasie ;P

Nowy soft raczej nic na tej platformie nie wniesie , prześledźcie wątki zobaczcie, specyfikacja procesora ... 1100Mhz taktowania i grafika v2.0 bez sprzętowego cieniowania krawędzi i nakładek .

Tak wiec wydajności nie przybędzie a problemów co najwyżej bo dodatkowo wzroście zapotrzebowanie pamięci a niestety lokalna pamięć to mmc. Wiec będzie wooooolno .

No ale niech wypuszcza

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

dariusztv

New member
Chłopaki po aktualizacji, reset shop i reset all nie mogę odpalić TV.
Co teraz? Chyba jedynie update z .img

Skad pobrać aktualizację w img ?

Attachments

• WhatsApp Image 2021-04-01 at 16.38.03.jpg
    WhatsApp Image 2021-04-01 at 16.38.03.jpg
    30,9 KB · Wyś: 42

tranzystor82

New member
PanZdzisiek,
wiemy, że używasz 395 prawie w każdym swoim poście.
Jestem zadowolony z V999, idealnie pasuje do moich potrzeb.

Te softy tak naprawdę niewiele się między sobą różnią na nawet porównując je można odnieść wrażenie ze każdy robił kto inny w jednym zegary na stałe i wycięte wszystkie aplikacje na region UK w drugim wrzucone nawet te na rynek chiński i odblokowane zegary procesora co skutkuje przyciskami w menu głównym bo zegary ustawiają się na 700Mhz

Także chyba złotego środka nie ma i należy przetestować wg własnych preferencji .

Jedyna lekcja na przyszłość to brać coś innego niż TCL i jakieś chomecast4 z bezpośrednim wsparciem Google

andyd970

Member
Pewnie jemu chodziło o to za jak kupi np.Lg, Samsunga lub Hisense a bardzo komuś zależy na androidzie to mozna dokupić zewnętrznego boxa z Androidem tv;))

Ostatnia edycja:

wyjek

New member
Uprzejmie donoszę, że nie zaobserwowałem opóźnień w dźwięku poprzez hdmi na ostatnim sofcie 999.
Na chwilę obecną zostaje na tym sofcie.

65EP680

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka

Zauważyłeś jakieś zmiany względem v625? Obecnie jestem na v616 i nie wiem który wgrywać. Z góry dzięki za odpowiedź.

coobah

Member
Bez reklam
Na pewno opóźnienia dźwięku nie są tak widoczne (ale jednak minimalne zauważam na Polsacie z dekodera sat).
Poza tym długo działałem na v. 395. A względem niego na pewno jest lepsza jakość obrazu.
Wgraj... Zawsze możesz wrócić do poprzedniego.

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka

henq

New member
Czy jest tutaj ktoś kto korzysta z aplikacji Canal+Online (pakiet sport) i może mi odpowiedzieć czy działa mu płynnie? A jeżeli tak to jaką ma wersje oprogramowania.
Ja niestety po automatycznej aktualizacji systemu do wersji 606 straciłem płynność na kanałach w tej aplikacji :/. Teraz poszukuje jakiejś wersji, która to ogarnia najlepiej ;)
Telewizor 55EC780

Pozdrawiam

tranzystor82

New member
Czy jest tutaj ktoś kto korzysta z aplikacji Canal+Online (pakiet sport) i może mi odpowiedzieć czy działa mu płynnie? A jeżeli tak to jaką ma wersje oprogramowania.
Ja niestety po automatycznej aktualizacji systemu do wersji 606 straciłem płynność na kanałach w tej aplikacji :/. Teraz poszukuje jakiejś wersji, która to ogarnia najlepiej ;)
Telewizor 55EC780

Pozdrawiam

V378 tam są sztywne zegary i najlepiej multimedia chodzą

Do góry