Jaki OLED 2024 kupisz w cenie Bravia 7? Czy lepiej wybrać OLED? Ja mam bardzo jasny salon i dzieci, które potrafią załączyć tv na kilka godzin na jednym kanale. Mam wybrać OLED? Topowym OLED u Sony chyba nadal będzie A95L. A te 144Hz to raczej bajer, który wykorzysta minimalny procent użytkowników. Niestety za markę i jakość się płaci. Czy to dotyczy tv czy samochodów czy ubrań. Nie zawsze jednak w dzisiejszych czasach jakość idzie w parze z ceną ale o Sony chyba jak najbardziej można tak powiedzieć. Mają najlepszy OLED i najlepszy MiniLed. A ja nadal w kropce bo czekałem na Bravia 7 a teraz nie wiem czy nie kupić X95L. Bravia 7 nie będzie miała X-Wide Angle i X-anty reflection a X95L ma.Nie widzę go w polskich sklepach. Skąd informacje o cenach? Sony napisało, że Bravia 7 będzie na poziomie cenowym Bravii 8, gdzie można wybrać między LCD a OLED. Więc ceny pewnie będą +- równe.
Biorąc pod uwagę wysoką politykę cenową Sony - OLED Bravia 8 będzie droższy od wszystkich konkurentów. A już wiadomo, że w porównaniu do konkurentów Bravia 8 będzie oparta na starym panelu EX 120Hz, a Philips i LG na nowym, jaśniejszym i 144Hz panelu.
I będą tańsze niż Sony.
I tu będzie bardzo ciekawie: za cenę Bravii 7 można kupić bardzo dobry OLED 2024 w tej samej cenie.
I oczywiście lepiej wybrać OLED.
Ostatnia edycja: