PIP działa tylko jesli głowny sygnał to PC.asek napisał:Witam
Zamierzam kupić 32w4000 i dlatego poproszę o informacje na temat działania PIP / PAP w tym TV ; przeczytałem cały temat od początku i jakoś nic nie było
tzn.: czy podgląd ( PIP / PAP ) działa ze złączem scart lub HDMI czy tylko w połączeniu z PC
I drugie moje pytanie :
Do czego w praktyce można wykorzystać gniazdo na karty PCMCIA ?
dziękuję
tigre napisał:witam
jestem już prawie zdecydowany na SONY teraz jeszcze tylko potrzebuję wybrać odpowiedni model: Rozmiar jaki mnie interesuje do 40 cali. Potrzebowałbym narazie do SD, zdecydowanie preferuję piłkę nożną więc szukam tv który nie będzie smużył.. w przyszłości coś cyfrowego.. myślełem nad 40W4000 albo 40V4000, jaka jest zasadnicza różnica między tymi modelami?.. może ktoś coś doradzi do moich potrzeb
tigre napisał:witam
jestem już prawie zdecydowany na SONY teraz jeszcze tylko potrzebuję wybrać odpowiedni model: Rozmiar jaki mnie interesuje do 40 cali. Potrzebowałbym narazie do SD, zdecydowanie preferuję piłkę nożną więc szukam tv który nie będzie smużył.. w przyszłości coś cyfrowego.. myślełem nad 40W4000 albo 40V4000, jaka jest zasadnicza różnica między tymi modelami?.. może ktoś coś doradzi do moich potrzeb
djpablo napisał:Witam wszystkich
-Wielkosc pokoju 17m2
-sygnal z dremboxa
- odleglosc od ekranu 3,5 ,max 4m - do tej pory siedzialem przy 14' w kuchni i 21' w pokoju wiec chyba 40' wystarczajaca?? i tak przejscie na takiego kolosa dla mojej dziewczyny bedzie ciezkim przezyciem
-urzadzenie do podlaczenia to tuner satelitarny,kino domowe, raczej bez kompa
-cena - no wlasnie,chcialem sie zmiescic w 3tys max 3200, ale ten W 4000 kosztuje okolo 3800zl i nie wiem wlasnie czy warto do niego dolozyc czy zadowolic sie Samsungiem A551
- ogladanie przewaznie wieczorem,
-naslocznienie pokoju,nie duze
-osob przed tv,przewaznie 2
- ulubione programy,wszystkie sportowe i discovery
- i MA WISIEC NA SCIANIE, i tu pytanko - wieszac go centralnie na srodku,czy moze nizej , bardziej naprzeciw twarzy???
Generalnie stawiam na sport
Odrazu przyznam ze nie znam sie za bardo na LCD,nigdy osobiscie nie mialem doczynienia.tyle co u znajomych cos tam zoabczylem.dopiero od nie dawana studiuje cale to forum,w celu wybrania dobrego sprzetu. Wybralem 4 modele
- Samsung LE 40A551 lub 559
- Sony kdl 40D 3500
- Sony kdl 40V 3000
- Sony kdl 40W 4000 '
Pytanie,czy taki zwykly szary czlowiek ktory za dobrze sie nie zna, zwroci uwage na jakies male smugi itp niedogodnosci ktore tu ludzie wypisuja
Z drugiej strony jak tak sie czyta o tym W 4000 to naprawde....az jutro jade do Sony go zoabczyc
ja bym brał w4000 juz nie chodzi tylko o jego parametry ale sony to sonydjpablo napisał:Co wybrac??
Sony W4000 czy 100hz Samsung F86BD???
cena podobna...