jestes pewnien ? Ja na nim oglądam od olimpiady po różne mecze i jest super.Byłem na meczu u kolegi ma Lg 100hz i naprawde nie odczuwam żadnej różnicy na korzyść LG wręcz przeciwnie.kiki napisał:do sportu W 4000 nie jest dobrym rozwiązaniem , niestety
Jeśli ma być Sony to poczekaj na nowe modele a Samsung też
nowe z serii 7.
Chyba ma(miał)? W końcu testował go -> vide pierwszy post w tym wątku.k0val napisał:jestes pewnien ? a masz wogle ten tv? ...
jaroslawp napisał:Chyba ma(miał)? W końcu testował go -> vide pierwszy post w tym wątku.
A ja go mam (40 ") i tylko sport oglądam. Euro 2008 na polsacie, zdf, ard. Olimpiada tylko stacje polskie. Sygnal Kablówka analogowa i satelitarna analogowa.jaroslawp napisał:Chyba ma(miał)? W końcu testował go -> vide pierwszy post w tym wątku.
musze sie nie zgodzic. radzi sobie naprawde niezle. na pewno bez sensu jest zamiana w4000 na w4500 tylko dla 100Hz, no chyba ze bez doplaty . x4500 to inna bajka, ale cena tez. mialem chrapke, ale poczekam na spadek cen, chyba ze uda mi sie go dorwac okazyjnie.kiki napisał:do sportu W 4000 nie jest dobrym rozwiązaniem , niestety
=====================================================mcwu napisał:Witam.
Przeczytałem wszystkie te wątki i nadal mam dylemat, jakie wybrać najlepsze rozwiązanie do podłączenia telewizora do PC:
1. Czy DVI z PC do HDMI2 ? (czy trzeba osobno z kompa przesłać sygnał Audio po innym przewodzie? - w karcie mam złącze dvi i oryginalną przejściówkę na hdmi)
2. Czy DVI do DVI i osobno Audio?
Mnie zależy na tym by nie ciągnąć kolejnego przewodu do Audio tylko po HDMI.
Moja karta to
GeForce 9800 GT Gigabyte 512MB TV & 2x DVI Zalman (PCI-E)
www gigabyte.com.tw/Support/VGA/Manual_Model.aspx?ProductID=2882
- dokumentacja karty.
Karta ma adapter DVI-I na HDMI i na karcie jest wtyk, do którego trzeba podłączyć dźwięk po SPDIF z karty dźwiękowej. Jesli to DVI nie prześle sygnału audio do HDMI to po co ten wtyk SPDIF?
Dzięki za wszelkie sugestie.
coobraa napisał:pytanie do ludków którzy maja ten TV i ps3.
czy wam tez daje sie we znaki aliasing? szczegolonie w gta 4 jest to strasznie wkurzajace. wszystkie krawedzie poszarpane, kiedy ruszam kamera mam wrazenie ze rusza sie caly swiat, kazda krawedz migocze, kiepsko to wyglada.
mam nadzieje ze to wina gry (brak anti aliasingu) a nie TV...
jak to jest u was?
aw12 napisał:Jakie "warunki" trzeba spełnic zeby to odbierac ??? Włączyłem autoprogramowanie cyfrowe z anteny naziemnej i... nic nie znalazł ! (mieszkam w Krakowie gdzie podobno dostępny jest np. TVP HD)
k0val napisał:u mnie tego w gta 4 nie ma...