Nie wiem o jakich dystrybutorach tu mowa , bo wyłącznym distri na Polskę jest Sony Polska
Nie ma czegoś takiego jak "inni dystrybutorzy" , pomijam tu firmy sprowadzające sprzęt np z UK , wykorzystujące prawo do obrotu na terenie UE. Sony Polska sprowadza i sprzedaje do distri typu Action SA itp......
Mój jest ze sklepu internetowego centrum Sony , jest na nim naklejka wysłano z Sony Polska do tego sklepu , ma normalną naklejke W4000-K , czyli na rynek Polski. Sztuka jest z Maja.....
Dziwi mnie to że jest napisane że wyprodukowano w Japonii , zmontowano w Hiszpanii...... Czy to prawda ??
Kabel był czarny , instrukcje 2 , jedna po Polsku.
Przepisy pozwalają na umieszczenie na rynek Polski , instrukcji skróconej lub online.... co wiele firm wykorzystuje.
Mój jest ze sklepu internetowego centrum Sony , jest na nim naklejka wysłano z Sony Polska do tego sklepu , ma normalną naklejke W4000-K , czyli na rynek Polski. Sztuka jest z Maja.....
Dziwi mnie to że jest napisane że wyprodukowano w Japonii , zmontowano w Hiszpanii...... Czy to prawda ??

Kabel był czarny , instrukcje 2 , jedna po Polsku.
Przepisy pozwalają na umieszczenie na rynek Polski , instrukcji skróconej lub online.... co wiele firm wykorzystuje.