Andrzej007
New member
Kolego Mumu - serdeczne dzięki za wyczerpującą odpowiedź i wyjaśnienia . Mam nadzieję, że niebawem dołącze do klubu posiadaczy modelu w4000. Pozdrawiam, A
Dobrze przetestowana płyta na której działa HybridPowerVilmark napisał:...
Co do wypowiedzi kolegi Aibench , no cóż mi starcza 8800GT..... gry chodzą dobrze bo gram na 20 calowym monitorze LCD. Co do 9800 , to ratunku co ty porównujesz ?? Już samo opisywanie technologii pod Vistę , która raz że nie działa , dwa że jest w powijakach i jak sam napisałeś , większość płyt jej nie obsługuje , świadczy o przeczytaniu przez ciebie za dużo gazetek typu KŚ.
Nie bo nie cytowałem tego.Vilmark napisał:Możesz mi powiedzieć co ma wspólnego to co napisałeś z tekstem wyżej ??
Łatwo wywnioskować z tego co napisałeś żeVilmark napisał:Kolega z wątku Samsunga już powiedział co i jak. Przynajmniej z sensem a nie biadolił głupoty...... Sprawdzę w domu czy coś pomogło i dam znać.
Przepraszam tak poza tym , kto mówił o braku dzwięku w grach ?? Nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem , pewnie kolega AI zatrzymał się 30 lat temu na jakiejś Unitrze... Wystarczyło przeczytać wątek od początku zamiast opowiadać bzdury... Pomijam już opowieśći o pracy w branży IT 30 lat , bo tyle to ona nawet u nas nie istnieje w normalnej formie.
Powiedz nam kolego Ai , w jakiej to znanej wielkiem firmie pracujesz , chętnie zerkne do bazy to za kwiatek.....
Bujna wyobraźnia i ściemy nie pomogą uzyskać dżwiękuVilmark napisał:Hm , skoro tobie TV służy do grania , to twój problem. Ja nie gram , więc nie wiem czy mam dzwięk przy grach na TV. Wiem za to że wcale nie było mowy o graniu....... Tylko o tym że nie ma go przy odtwarzaniu filmów.
Widzę że jednak nie chciało ci się poczytac forum.
Na tym własnie polega różnica w pomocy twojej a kolegi z forum Samsunga. Ty dużo mówisz , mało wiesz (z tego co widziałem to nie pierwsze forum które zaśmiecasz swoimi teoriami.) , kolega z forum Samsunga bez zbędnego gadania od razu coś wymyślił.
Sądze że twoja firma to po prostu jeszcze jedno , żenujące PHU , jest ich sporo...... niestety przeważnie dostają mniej kredytu niż emerytka.