faktycznie, kinowy moze byc szary i ciemny jak komus nie jest potrzebne menu albo nie wie jak z niego korzystac, dlatego trudno mu stwierdzic czego tak naprawde tam brakuje .Leszczu napisał:Ja piernicze ale wy macie problemy z tymi ustawieniaqmi przeciez
dla kazdego pokoju inne sa ustawienia kazde ustawienie tv w zaleznosci czy okna sa duze czy male jakie wielkie pomieszczenie ma to wplyw na obraz .Po drugie kazdy lubi inny obraz jedxen oglada kinowy szary ciemny drugiemu gałki oczne wypala
Mysle ze niektorzy przesadzaja z ustawieniami to nie ustawienie wtrysku w Aucie tylko zwykly TV.
Co do menu mi pasuje bo nic nie odbieram z kablowki ani z dachowca mam tuner i w nim wszystkjo poustawiane k:
ide na mecz narka Tuki Rulez!!!
co ma wielkosc obrazu do wplywu na obraz? nie wiem, za to dostep swiatla jak najbardziej, ale wlasnie dobre ustawienbia sprawiaja, ze nawet w duzym naslonecznieniu obraz wyglada dobrze, ewentualnie troche podswietlenia trzeba dodac.
moze Ci wszystko pasowac w menu skoro w ogole z niego nie korzystasz , ale nie po to sa tunery w tv, zeby korzystac z zewnetrznych, chyba ze inaczje nie mozna.