powtorzyc ciezko ,dlugi post to byl miałem poprostu natchnienie
ale co sie stało wczoraj na programach wykoczyla mi taka awaria
obraz matowy i paski biale cienkie na calym ekranie wygladalo to takj jak w starych CRT na uszk. wygaszania lini ale LCD nie ma wygaszania wiec neiwiem co to bylo trwalo to jakies max 90minut wlaczalo sie i wylaczalo
i myslalem ze to na kanalach slabszej jakosci ale na HD geografic tez to bylo wziołem kamere i to nagralem zadzwonilem do sklepu i powiedzieli ze
dzisiaj mi wymienia TV ,bardzo pozytywne zachowanie sklepu internetowego alke najgorsze jest to ze od wczoraj od 19tej do 24 `i dzisiaj od rana nie ma tego i teraz niewiem czy wymienic TV czy moze tyo bylo jakies przelotne wygrzanie elementu:krol:
obraz jest bardzo dobry wszystko gra testuje go od rana na roznych ustawieniach i gra OK.
TV jest jak nowy ma wszystkie nalepki nic nie zdrapane jak wyciagniety z pudla ciekawe czy to ustapiło na wieki czy moze sie powtorzyc a wtedy to juz serwis
Dlatego dobrze poz akupie wlaczyc tv na max ilosc godzin niech chodzi zreszta jak naprawialem TV kiedys to najmniej albo prawie woogóle psuły sie TV ktore graly bardzo czesto a ci co je sznowali non stop dzwonili do serwisu
Wczoraj odwiedzil mnie kolega co ma Filipsa jakis nowy model ale 42 czy 40 cali i powiedzial ze pasy na dole i gorze ekranu mam czarne jak smoła
k: ze on w swoim TV nie ma tyakiej zcerni i obraz u mnie ejst bezporownania lepszy ,i ze nastepny TV bedzie kupowal ze mna:krol:
aha no i ze przeplacil bo poszedl z zona do sklepu ona pokazala palcem i kupil
W necie kupil by go o min 1000zl taniej.Ale bał sie zakupuw on-line
Pytac jak cos puki mam net odpowiem bo z TPSa mam problemy z przeniesieniem netu od 1 maja