kiki napisał:Z dalszych info z serwisow powiem ze czesto padaja nowe sharpy dlatego jak moge cos doradzic kupcie z gwarancja realizowana w PL - tzn. jak często ?
Tzn ze oststanie dostawy sa jakies felerne bo sprzetry po zakupie dzialaja pare dni i wracaja do serwisu niewiem czym to jest spowodowane
Rozmawiałem z sprzedawca i bardzo był wkurzony bo pare sztuk mu lezy do wymiany ktore zwrocili klienci np na samsungi nic nie mowil jedynie to ze seria 656 super mu sie sprzedaje.A sony 40 cali W4000 sprzedali juz mase i zaden nie wrocil ani nikt nie dzwonil jedynie moj 52cale mial\ jakies problemy.
Ja mysle ze bylo to chwilowe jakies niedomoganie w elektronice ,czasami zdarza sie tak .
Dlatego im wiecej gwarancji tym lepiej myśle ze miałem pecha na ten egzemplarz Sony bo moglo to byc chwilowe uszkodzenie ,tak jak pisalem
po 3 godzinach juz sie paski nie pokazały ale wolałem miec nowy egzemplarz .
Narazie chodzi non stop i wszystko odpukac jest ok .
Nioe wchodziłem jeszcze w menu serwisowe bo nie miałem takiej potrzeby
ktos tu na forum gdzies podawał link do strony gdzie było po Angielsku
opisane jak wejsc w MS.
Kiki co powiesz o katach w tym Tv ? idzie je zmniejszyc??
ustawiłem tv tak jak ktos tu mi podał i zmniejszyły sie katy ale ciekawi mnie czy kalibracja by je zmniejszyła do minimum.
Ale tak jak mowie ja je widze znajomi nie .
Wspolpraca z PS3 to poezja obraz bardzo dobry nie ma dzwieku anynchro tak jak ma np moj kolega w Filipie musielismy zrezygnowac wczoraj z ampli bo nie dalo sie ogladac.
Co jescze , na 37cali malo widac roznice w obrazie HD a zwyklym ale o dobrym sygnale u mnie jest bardzo wyrazna roznicva na 52 cale na korzysc HD to chyba przez wielkosc matrycy.
znalazlem taki link
http://www.lyris-lite.net/bravia_tips_wb.html
Ostatnia edycja: