Tyszan napisał:
Leszczu śledze ten wątek o W4000 od początku i stwierdziłem że zmienność kobiet przy Tobie to pikuś,przekonywałeś wszytkich dookoła nad wyższością Plazm nad LCD i wmawiałeś przy każdej okazji jaki to W4000 jest Lipny i kiepski, a dzisiaj sobie czytam że własnie go kupiłeś.Ehhh chłopie brak jakiejkolwiek konsekwencji w tym co piszesz następnym razem zastanów się bo są ludzie którzy sugerują się wypowiedziami innych (nieprawdziwymi).
Tak to prawda ale czesciowo
po pierwsze model ktory ogladalem byl uszkodzony !! po drugie czekanie na PY800 mija juz sie z celem ile mozna, pisalem ze do ogladania samych filmow jest lepsza plazma ale do gier kompa LCd wiec zdecydowalem sie na W4000 nie dlatego ze lubie LCd ale dlategoz e niestety palzma u mnie nie swieci mam tak nasloneczniony pokoj ze na szczescie niew kupilem plazmy bo bym nic nie widzial mam ustawione LCd w dzien prawie jak maja w marketach mam okna 3metry i 5 metrow .
Moge napisac ze sony jkest lepszy od tych wszystkich LCD co do tej pory wyszly bo zcern jest imponujaca obraz z fergusona jest bardzo dobry
z PS3 to poprostu bajka Full Hd jest zyleta, tv mam bez klibracji i jedyny mankament to jak sie siedzi pod kątem 60* 50* to obraz ma mniej nasycone kolory i jest bledszy ale tylko ja to widze moja rodzina i znajomi tego nie widza dla nich ten Sony jest najlapszym LCD jaki widzieli , maja Filipsy samsungi LG i wszystko nowe modele.
Ogladam z 4,5 metra i powiem tak zona zanim zdecydowalem sie na 52 czy tam 52 cale non stop ganila mnie ze zwariowalem kiedy weszla do domu a Tv stal na komodzie bo dopiero go rozpakowalismy zapytała
czy to jest 52 cale bo nie wierzy musiala zobaczyc na karton
jakbym mial 60cali to chyba by dopiero uwiezyla ze to 52cale.
ustawienie mam wieczorem ala kinowe cos tam dodalem jutro moge naopsiac na jakich ustawieniach ogladam w dzien i wieczorem wogole nie ogladam na ustawieniach /żywy/
pilot prosty łądny .
Tv powieszony na scianie lepiej sie prezentuje .
Tv kupiony nie ejst to reklama w centrumpromocju realizajca w 24h.
Gwarancja 5lat to jest bajer.
programy typu N Geografic HD Discowery zarąbiste.
Koncert nie HD wyglada jak HD nie FUll ale HD obraz z PS3 naprawde super .
Balans Bieli znakomity jak w CRT moim Sony nie musze sie martwic ze cos na różowo czy zielono swieci poprostu ustawiony jest extra ,jezeli taki by bykl w Samsungu 656 to juz dawno bym go mial ale kazdy swiecil na rozowo nawet sprzedawcy mowili ze one na slabszym sygnale tak maja zreszta w testach KIKIegop tez jest balans zrypany .
Moze to tylko kalibracja ale sony takiej nie musi miec oczywiscie jezeli chodzi o kolor.
Jedyny minus to tak jak mowie kat jezeli sie siedzi z boku 50*
jezeli kalibracja by zmniejszyla katy to wchodze w to.
napsialem wiecej ale komp mi sie zrestartowal i szlag mnie zaraz trafi jak ktos chce o cos zapytac to prosze pytac.
Powiem na koniec tyle jezeli jeszcze`raz bym mial kupic LCD to ten model.