Zgoda masz racje ze kazda firma powinna dotrzymac umowy i nie ma dwoch zdan, ale patrzac tak jak to teraz jest to raczej malo mozliwe i nie tylko w sony ale generalnie nie jest dobrze jesli chodzi o serwisy , a mysle ze sa gorsze serwisy od sony. Druga sprawa to patrzac np na ceny rok temu ile kosztowal hx 900 i teraz ile kosztuje hx 920 to jest ten sam przedzial kasowy, pytanie tylko jak zachowaja sie jesli dany tv rozleci sie po 4 latach, to wtedy mysle ze raczej ciezko zeby ta kasa wydana 4 lata temu byla rowna tej kasie za ktora trzeba by bylo kupic odpowiednik tv ktory sie nam rozlecial. Ale wtedy jak serwis czy firma bedzie zle do tematu podchodzic to zostaje sad a ten w takich wypadkach zawsze na koszysc nas bedzie dzialal, tym bardziej ze prawda jest po naszej stronie
Jest jeden problem za 4 lata beda juz oledy i wtedy to diabli wiedza jak do tematu podejsc...... Za rok zaobaczymy ile bedzie kosztoweal nastepca jesli dalej porownywalna kasa to oznacza ze 2010 i 2012 tyle samo kosztuje mniejwiecej topowy model soniaka. I jesli tak bedzie to ja dalej uwazam ze wole dostac pieniadze niz nowy tv bo moze sie okazac ze za jakis czas inny bedzie fajniejszy dla mnie tv jak ten ktory mi sie rozsypal ( a tym bardziej jesli by chcieli dac gorszy model ). Pozdrawiam
lolek
lolek