Baaaardzo wątpę. Chodzi tu raczej (tak jak w przypadku 5 letniej gwarancji) o Salony i Centra Sony.
Na powyższe pytania możesz otrzymac odpowiedzi z pierwszej ręki, dzwoniąc do dowolnie wybranego Salonu. Pamiętaj też, że promocja z tabletem Sony dotyczy wyłącznie modeli HX920. Niższe serie premiowane są skromniejszymi upominkami (np. kamerka do Skype).
Dzieki za odpowiedz.Widac sprawa tego tabletu to nic pewnego wiec nie mozna sobie odliczyc od ceny tego 1500.Jednak czytajac regulamin Sony warto zauwazyc ze odnosnie gwarancji 5 lat uzywaja tam okreslenia "centrum sony" a w przypadku gratisow jak ten tablet uzywaja okreslenia "autoryzowana siec sprzedazy sony".Widac sklep euroagd uwaza sie za "autoryzowana siec" bo przy oferowanych tv sony pokazuje co bedzie gratis.
Oczywiscie gdybym zdecydowal sie na hx920 to sprawdze czy poza centrum sony takze przysluguje mi prawo ubiegania sie o ten gratis.
ps pomysl jeszcze innym torem co jesli cos wypadnie czlowiekowi za dwa lata a taki tv sie rozleci i nie beda mieli czesci do niego - w zamysleniu miales kupowac nowy model , a kasy nie ma bo cos wypadlo zyciowego i co wtedy ? zmienisz hx na serie ex ? ja wiem ze takie gdybanie to nigdy czlowiek by nie kupil niczego dlatego ja uwazam ze jesli juz sie cos kupuje drozszego i jesli jest taka mozliwosc to 5 lat gwarancji to podstawa.
<br />
<br />
Zgadzam sie z Toba ze nie ma sensu kupowac drogiego tv i szybko go zmieniac.
Zwlaszcza ze nie jestem zadnym bogaczem a zarabiam bardzo przecietnie jednak lubie miec dobry TV i staram sie kupowac z conajmniej sredniej polki.
W mieszkaniu mam 46 calowy z5500 z ktorego jestem bardzo zadowolony i pamietam jak dlugo walczylem ze soba by nie szarpnac sie na x4500.Jednak rozsadek wygral i z perspektywy czasu nie zaluje.
Jesli chodzi o hx920 to stac mnie by pojsc i kupic za gotowke ale uczcie powiem ze niezbyt usmiecha mi sie za tv ktory ma stac niedaleko (dokladnie obok) zetki wyjac z kieszeni 9 tys (cena w centrum sony).
Wole sobie wziac na raty zero zwlaszcza ze w takim sklepie jego cena to 8 tys.I wiem ze to ryzyko bo bede mial ustawowe 2 lata a nie 5 lat gwarancji ale bardziej bolalo by mnie wydanie gotowki i przeplacenie niz ewentualny problem co z nim zrobic jak zepsuje sie po 2 latach.
Ogolnie nie jest to latwa decyzja i jak mam byc szczery to nie wiem co robic.
Pozatkowo chcialem dokupic jakis tv ktory bedzie mi sluzyl tylko do grania na PC i ps3 oraz ogladania sporadycznie czegos w 3d a jako podstawowy zostawic z5500.
Jednak jak zaczalem ogladac tanie LEDy to zaczalem zmieniac zdanie bo nawet te sredniej klasy w moim odczuciu jakoscia obrazu wyraznie odbiegaja od zetki.
Zwlaszcza jesli chodzi o katy ktore sa dla mnie bardzo wazne i w zetce wydaja sie niemal idealne (jak na LCD).Plazmy nie chce z roznych powodow a wiec skupiam uwage na drozszych LEDach.
Ogladalem juz LG,Samsungi,Sharpy i zawsze cos bylo nie tak.Jak nie katy to input lag albo niezbyt ciekawe 3d.Dlatego tez najblizej mi do kupna czegos Sony bo pewnie to zle myslenie ale ta firma daje mi jakis sposob wewnetrzny i przekonanie ze jak wziales Sony to mozesz spac spokojnie.
A wiec chcialem TV do gier i 3d a teraz zmienilem podejscie.Mysle o tym by nowy TV byl glownym a zetka byla tylko do gier.
Fakt nie wiem jak z input lagiem w zetce ale jak czasem pogrywalem to nie zauwazylem by bylo zle.
Przy okazji moze wiesz Ty albo ktos inny jaki jest input lat w z5500 ?
Jesli nie wezme hx920 to ktorys z trojki hx720,nx720 lub hx820.Bede wdzieczny za podpowiedzi ktory wybor bedzie najlepszy w stosunku cena/jakosc.
Jak juz pisalem zalezy mi by odbior nie byl gorszy od zetki a katy o ile to mozliwe w LEDach dobre no i przede wszystkim dobre 3d bo o ile wiem to np. ex720 ma niedopracowane.
Zeby nie zasmiecac tego tematu zalozylem nowy wiec bede wdzieczny tam za podpowiedzi.
http://www.hdtv.com.pl/forum/sony/76900-sony-hx720-hx820-czy-nx720.html