W sumie racja. Raptem rok. Ale ja o wieszaku pisałem.Może modele 2024 sobie odpuść, chwila moment i będzie następca B7
W sumie racja. Raptem rok. Ale ja o wieszaku pisałem.Może modele 2024 sobie odpuść, chwila moment i będzie następca B7
Zależy gdzie porównujesz. Ja widzę za 10999 czyli 1k drożej. A spadły już ceny wszystkich tv.Mam od 3 lat 65 C 815 i wszystko jest bardzo dobrze A w międzyczasie cena 85 C 855 spadła o 2k
Ja raczej patrzę na jakość.Cena była 12.999 , teraz jest 10999
Czyli robi się ,,kozak,, cena/jakość . Tak myślę
W ME jest 85 cali 1k taniej.W Rtv Euro Agd pojawił się w sprzedaży Sony XR75X95L.
Może komuś się przyda ta informacja. Ja kupiłem jedną sztukę, produkcja listopad 2023, made in Belgium.
Ile taki wieszak kosztował? Tutaj widzę może być problem bo trzeba idealnie w poziomie dać te dwa elementy bo jak będzie delikatne przesunięcie to i telewizor będzie krzywo wisiał.Nie wiem czy tego typu są do Sony
W ostatni Weekend montowałem z zięciem coś takiego no i urzekł mnie TV prezentuje się rewelacyjnie 🫢
pewnie nie pomogę ale co tamDopasowany Uchwyt (2021/2022) | Samsung Polska
Dopasowany Uchwyt (2021/2022) (WMN-B50EB/XC) - Poznaj zalety i specyfikację produktu. Dowiedz się więcej i wybierz TV-Accessories dla siebie w sklepie Samsung Polska.www.samsung.com
@kiki, aktualna opinia?Jeszcze nie pytałem.
Różnica kilku klas na korzyść X95L.