Nie tak dokońca z ta wilkością tv.
Własnie pare godzin temu odebrałem 40w5720 i wsumie dziekuje że nie było mnie stać na 46 choć się ostro zastanawiałem bo jak z odległości około 2,8 m zobaczyłem co się dzieje to szok na 46 naprawde by mi się źle oglądało ale taki mam wąski a długi pokuj.
Moja wstępna opinia to taka że tv ma podświetlanego pilota i to niby fajny bajer ale wcześniej pasuje poznać który przycisk do czego gdyż napisy sie nie wszystkie podświetlają ale ogólnie ok, troche duży.
Wszytko niby narazie ok żadnych cludingów simeringów i dyman nie ma ładnie matryca podswietlona naprawde super ale niektóre programy z cyfry + to shock. Euro i euro2 jak umnie nie najlepiej odbiera chyba czas na hd, canal+ oki, cfilm naprawde super hbo i hbo2 naprawde ok, stare filmy na scifi i reszczie nieciekawie niestyly lub średnio. Leci mi to po eurozłączu nie na kablu hdmi może po dobrym kablu cos lepiej ale nie sądze. Narazie nie widze różnicy miedzy 100 hz a 50hz zobaczymy jak tenisa pooglądam ale tylko w hd bo obecnego euro to ja nie chce widzieć.
I teraz mam sprawe Panowie dla posiadaczy W5500 i to wielką proźbę
Nie ma w tym tv istotnej dlamnie sprawy jaką są tryby obrazu mam tylko 3 tryby: Żywy, Standardowy i własny a gdzie reszta, jeżli miał to byc tv tylko na wystawy sklepowe dlaczego wszystko w nibym to samo choć wieksza ilośc wejść hdmi sugeruje że to na wystawy sklepowe oraz dlaczego tak straszne ilości tego produkują?
ale wracając czy może mi ktos podać ustawienia trybu film oraz sport będe bardzo wdzięczny za pomoc gdyż głównie te tryby mnie interesuja i to chce ogladać, prosze o pomoc?