Haha W temacie LPG to jak tam Grill? Ja do swojego dorobiłem elektryczne rożno za 50 zł :E
Haha W temacie LPG to jak tam Grill? Ja do swojego dorobiłem elektryczne rożno za 50 zł :E
Lolo tylko jest jeden problem jakie to auto i jacy ludzie są klientami na tego typu auto.. dlaczego np na BMW 3 nie dawali takich rabatów jak kupowałem dla żony
Jak to jacy klienci. Prezesiki, celebryci, influancerzy oraz youtuberzy
Tez jestem troche zly bo kupilem corolle a tu ladne rabaty na audi a6 byly... a tu juz calkiem calkiem autko by bylo. Corolla male "g". No ale coz, teraz juz trzymac bede musial przez 8 - 10lat.
Promo dla benzyniarzy....
540km to juz prawie jedzie Nie trzeba czekac za tym xD
Dokładnie tacy ludzie, dla ludu to nie jest żadna oferta.. a dla kogoś kogo stać to i bez rabatu kupiłby takie autko, tylko teraz takie czasy są, że trzeba zachęcić troszkę bardziej do zakupu.
A co do "Tojotki carolki " nie narzekaj , tydzień temu u kumpla się przejechałem w hybrydzie na wyapsie i powtarzam to co pisałem za pierwszym razem kiedy jechałem, że naprawdę fajne autko. Wiadomo nie jest to autko premium, ale mi się podoba. A mieć np A6 z 240 KM to jak Ty lubisz przycisnąć, to raczej nią byś nie bardzo miał w co depnąć, aby poczuć wiatr we włosach
To tak jak mi Gościu powiedział przy oglądaniu GLB, że w GLE z 240 końmi naprawdę jest przyzwoicie i radość jaja sobie robi z ludzi.. jak ktoś nie ma Gwiazdy to i może uwierzy.. Oczywiście komfort itp jest jak najbardziej, ale przycisnąć nie ma w co.. przy tak ciężkim, dużym aucie i z taką mocą..
ciekawe jaka duża butla z gazem by tu weszła
Gdzie Ty chcesz latać ponad 250km/h?
Kupuj tą Tesle, tu masz fajne wrażenia użytkownika ; )
https://motoryzacja.interia.pl/rapo...-o-melexie-zwanym-potocznie-tesla,nId,4521380
Poprostu jak telefon komurkowy. Idac spac podlaczasz do ladowarki.
Nie chodzi o moc tylko przestrzen. Wolalbym slabsza a6.
w corolli ledwo co sie mieszcza dwa foteliki, malo miejsca i ciezko sie zapina.
Np. ja 194cm nie jestem w stanie wygodnie ustawic fotela przedniego i jeszcze z tylu fotelik zamocowac. Wiec siedzie w scisku, kolana sie nie mieszcza z przodu xD
Czasem martwi mnie ze ci "swiatowej" slawy konstruktorzy nie ogarniaja tych najprostrzych najwygodniejszych cech, jakie dane auto powinno miec. Robia z automatu wkolko to samo - - tylko upgrejt.
Ale na co dzień śmiga nią Twoja żona, więc nie ma problemu się ze zmieszczeniem... ja mam 180 i na spokojnie się tam mieszczę, kolega, który nią śmiga na co dzień ma 184 cm i róniez nie ma problemu, zapewne Ty też oprócz wzrostu jesteś , że tak powiem kawał "chłopa" i stąd też wynika ta różnica..